Jornada rodona per l’Escola Pia i derrota del Club Natació Sabadell

• Nova golejada a Can Colapi (13-7) en la reaparició d’Àlex Germán

• El Natació Sabadell deixa escapar els 3 punts als últims 15 segons (3-2)

L’Escola Pia goleja de nou al Pavelló del carrer Garcilaso i celebra el retorn d’Àlex Germán. El Club Natació perd a la pista d’un rival directe, l’Olympic la Floresta, amb un gol als últims 15 segons.

L’Escola Pia ha sortit en tromba i el primer quart d’hora ha dominat clarament el partit situant un contundent 5 a 0 amb 4 gols de Pepe Font i 1 de Sergi. L’Esparreguera ha aconseguit retallar distàncies fent el 5 a 1 en aprofitar un error en la passada dels locals. Seguidament, dos errades, han propiciat dos autogols, un a cada porteria. A falta de 3 minuts per acabar la primera part i després de 8 mesos d’absència per lesió, ha reaparegut Àlex Germán, entre els aplaudiments del públic assistent. Els visitants no han tirat la tovallola i han aprofitat un error dels locals per fer el 6 a 3. Sergi, però, al minut 18 ha trencat la reacció esparreguerina i ha culminat una gran jugada del mateix Àlex Germán situant el 7 a 3 amb el que s’ha arribat al descans.

Jugadors de l'Escola Pia durant el partit. Autor: C. Domènech.

A la segona, l’Escola Pia ha sortit de nou amb molta intensitat i Jordi Sardà i Pepe Font, per cinquena vegada, al minut 22 han fet el 8 a 3 i el 9 a 3. Amb un marcador molt contundent, els de Donoso s’han relaxat i han permès la reacció de l’Esparreguera que amb 3 gols, han situat al minut 28 el 9 a 6. La reacció però, de nou, l’han tallat els locals aquest cop mitjançant el porter Jordi Font, amb un xut de camp a camp, i Pepe Font, que ha fet el seu 6è gol particular, situant l’11è pels de Can Colapi. Els visitants, tot i retallar distàncies a falta de 8 minuts, ja no han reaccionat i al minut 35 Marc Pagès ha tornat a marcar pels sabadellencs en rematar una molt bona jugada d’Oriol Comadran. A falta de 2 minuts, i amb 12 a 7 al marcador, Pol Viada ha tancat la golejada amb un golàs en una molt bona jugada col·lectiva del conjunt de Donoso. Excel·lent jornada per l’Escola Pia que consolida la quarta posició gràcies a les derrotes del Pallejà i la Unión Santa Coloma i a més, recupera Àlex Germán després de 8 mesos de lesió.

El Club Natació cau a la pista de l’Olympic la Floresta (3-2)

El Club Natació Sabadell ha deixat escapar els 3 punts a camp d’un rival directe, l’Olympic la Floresta, a falta de 20 segons per acabar el partit. El partit ha començat malament pels de Sabadell ja que amb només 7 minuts el porter visitant, Isaac, ha estat expulsat amb doble groga per tocar dues vegades la pilota amb la mà fora de l’àrea. Els de Jaro han hagut de jugar durant dos minuts amb un jugador menys, fet que han aprofitat els locals per avançar-se amb un xut potent de Fernando. Tots dos conjunts han disposat de bones ocasions però el marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb l’1 a 0.

A la segona part, el Natació Sabadell ha sortit amb molta intensitat i en només 20 segons ha capgirat el marcador: Pep Girvent, ha fet l’empat en culminar una molt bona triangulació amb Pau Puigdomènech i Carlos, i el capità, Arnau Casabon, ha fet l’1 a 2 amb un bon xut des de fora l’àrea. A falta de 5 minuts però, l’Olympic ha fet l’empat mitjançant Verdaguer, que ha aprofitat un error en el rebuig dels visitants. Els locals no n’han tingut prou amb l’empat i han tret el porter-jugador per anar a buscar els 3 punts. A falta de només 20 segons pel final del partit, el joc de 5 ha fet efecte i Martí Casas amb una mitja volta dins l’àrea ha fet el gol de la victòria pels de la Floresta. Tot i la derrota contra un rival directe per la permanència, els sabadellencs es mantenen en la dotzena posició, fora de la zona perillosa.

Club Esportiu Escola Pia 13 – 7 Club Futbol Sala Esparreguera

CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi, Torras, Pol Viada, Pepe Font, Oriol Comadran, Carles Comadran, Jordi Sardà, Marc Pagès, Llorenç, Alex Germán
CFS Esparreguera: Xavi, Edu, Cantón, Pepi, Maeso, Joanet, Vallés, Carlos, Jordi, Manel, Kevin, Artur, Regis
Gols: Pepe Font (6), Sergi (2), Jordi Font, Pol Viada, Marc, Jordi Sardà, Pepi (p.p.), Llorenç (p.p.), Xavi (2), Vallés (2), Joanet, Edu.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la tarjeta groga a Vallés i a Jordi, tots dos del CFS Esparreguera.

Olympic La Floresta 3 -2 Club Natació Sabadell

Olympic LF: Óscar, Martí Àngel, Fernando, Diego Neira, Dani, Uri, Pablo, Nitu, Martí Casas, Cardona, Verdaguer
CN Sabadell: Arnau Casabon, Isaac, Rubén Fuentes, Rubén Collado, Carlos, Pau Puigdomènech, Pep Girvent, Jaume Figueras
Gols: Fernando, Verdaguer, Martí Casas, Pep Girvent, Arnau Casabón.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Rubén Fuentes del Club Natació Sabadell i ha expulsat, amb doble targeta groga, a Isaac, també del Natació Sabadell.

Foto portada: Un moment del partit de l’Escola Pia contra l’Esparreguera. Autor: C. Domènech.