La Pia segueix sumant; el Club ja és a 3 punts de la permanència

• Derrota del Club Natació Sabadell a casa contra el Pallejà, segon classificat (2-6).

• Una molt bona segona part de l’Escola Pia li dóna l’empat a Sant Andreu (5-5).

El Natació Sabadell suma una nova derrota (2-6), aquest cop contra el segon classificat, el Pallejà, tot i fer un bon primer temps. L’Escola Pia suma un punt a Sant Andreu amb gust a derrota. Tot i remuntar un 4 a 1, els de Can Colapi han tingut ocasions per endur-se els 3 punts.

Partit complicat a Cal Balsach contra el Pallejà, segon classificat de la categoria. Amb les graderies força plenes animant a l’equip el partit ha començat de seguida amb gols. Héctor, en aprofitar un error local ha avançat als visitants, però la reacció nadadora no ha tardat. Carlos ha fet l’empat a 1 en un contraatac quan només havien passat 2 minuts de l’inici del partit.  Els de Nobau han aguantat un valuós 1 a 1 al marcador davant un dels líders de la competició. Un bon treball defensiu, i una actuació excel·lent del porter Marc Torras els han permès plantar cara al rival. Fins i tot, els nedadors podrien haver anat al descans amb avantatja al marcador però no hi ha hagut encert de cara a porteria. Mala sort, quan a falta de 50 segons Héctor ha fet l’1 a 2 pels del Baix Llobregat en un córner. Un 1 a 2 amb el que s’ha arribat al descans. Tot i el resultat, bon primer temps dels sabadellencs.

Mala segona part del Club Natació. Tot i sortir amb molta intensitat, amb bones combinacions i ocasions, ha arribat al minut 27, el 3 a 1 i no el 2 a 2. Un xut d’Héctor que Marc Torras, que de nou durant als primers minuts del segon temps havia fet molt bones intervencions, no hi ha pogut fer res. Un gol que ha tocat als nedadors, que han vist com a més, 3 minuts més tard, Ponche ha recuperat la pilota a camp contrari i ha fet el 4 a 1.  El partit s’escapava després d’haver fet un molt bon primer temps i a falta de 6 minuts, els de Sabadell han tret el porter jugador. La pilota s’ha mogut ràpid però no s’han trobat forats, i de nou ha estat el Pallejà qui ha aprofitat un contraatac. Héctor, fent el seu quart gol, situava a 5 a 1 a 3 minuts pel final. 1 minut més tard però, ha arribat el premi a un bon joc de 5 dels de Nobau. Arnau Casabon ha situat el 2 a 5. Un gol merescut que ha arribat massa tard. 3 gols han sigut una renda massa gran per poder empatar amb poc més de 2 minuts i a més, Buele, a 10 segons pel final del partit, aprofitant de nou la concentració en atac dels locals, ha fet el definitiu 2 a 6.

Derrota excessiva i dolorosa del Natació Sabadell que el deixa, amb la victòria del Prosperitat, a 3 punts de la permanència. El cap de setmana que ve, a Manresa a seguir lluitant.

Punt important de l’Escola Pia a Sant Andreu (5-5)

L’Escola Pia ha anat a Sant Andreu a seguir lluitant per la zona alta. Una pista complicada contra un Sant Andreu que venia d’empatar a la pista del Marfil Santa Coloma “B”, el que era fins ara, el segon classificat. El partit ha començat travat. Tots dos equips intentant tenir la possessió i amb poques ocasions. No ha sigut fins ben entrat el primer temps que ha arribat el primer gol. Al minut 8 Toni ha caçat una pilota a la frontal i ha avançat als locals. La igualtat ha seguit amb l’1 a 0 al marcador fins que l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels de Sant Andreu. Solana ha transformat, i a falta de 5 minuts pel descans, la Pia perdia per 2 a 0. Després de molts partits fent unes primeres parts d’escàndol, l’Escola Pia havia encaixat un 2 a 0 a la primera. Res a veure però, amb el que seria la segona part. Tot i així, Pepe Font, al mateix minut 14, situava el 2 a 1 al descans en transformar per sobre el porter local, Marc, un bon contraatac. Aquest gol de Pepe, ha donar aire als de Donoso per a la segona part.

Gol anulat a la Pia a Sant Andreu de la Barca. Autor: C.Domènech

Malgrat el gol i la injecció de confiança, la segona part ha començat malament pels interessos col·legials. Kiko de falta al minut 22, i Castro aprofitant una pèrdua visitant al 23, situaven un dolorós 4 a 1 al marcador. Per sort, encara quedaven molts minuts del segon temps i la reacció dels sabadellencs no ha tardat. Sergi, al mateix minut 23 ha aprofitat un rebot per situar el 4 a 2 i al minut següent, Pepe Font ha recuperat a camp contrari i ha regalat el gol a Carles Comadran. 4 a 3 i 15 minuts per endavant per capgirar el marcador. El conjunt de Can Colapi estava mostrant un molt bon joc i semblava que els gols no tardarien a arribar. De nou, però, l’àrbitre ha assenyalat penal per unes mans, molt rigoroses, de Carles Comadran dins l’àrea. Solana, ha tornat a transformar, eixamplant les diferències un altre cop en el marcador. 5 a 3, però la reacció de la Pia per res s’ha aturat. Al minut 28, l’àrbitre ha pitat penal per mans, aquest cop favorable a l’Escola Pia, però Pepe Font no l’ha pogut transformar. Només un minut més tard s’ha refet. Una molt bona pressió a camp contrari del mateix Pepe i Oriol Comadran han permès al màxim golejador de l’Escola Pia i de la categoria recuperar la pilota i fer, a falta de 10 minuts pel final, el 5 a 4. Quedava tot un món, l’Escola Pia estava només a un gol i el Sant Andreu duia 5 faltes, a una del doble penal. Finalment ha arribat. Doble penal a favor dels visitants que, de nou Pepe Font no ha pogut transformar. Pocs minuts més tard una altre ocasió per l’empat: segon doble penal a favor dels de Donoso, que aquest cop Jordi Sardà amb un bon llançament ha enviat al pal. L’empat era de justícia però no arribava. Però al minut 33, tercer doble penal a favor de l’Escola Pia. Tercera oportunitat a pilota parada per Pepe Font, i a la tercera va la vençuda. Pepe Font ha transformat per l’Escola Pia fent així el seu hat-trick particular i l’empat a 5 al marcador. A partir d’aquí, l’Escola Pia, crescuda, les ha tingut, però no han aconseguit fer el gol de la victòria. S’ha de dir també, que el Sant Andreu, jugant de 5 a falta de 5 minuts, ha tingut també les seves però el porter col·legiat Jordi Font i sobretot Sergi evitant un gol sota pals,  no han permès als locals el sisè.

5 a 5, un punt que tal i com ha anat la segona part deixa mal gust però que no deixa de ser important en una pista com la de Sant Andreu. Tot i la victòria del Pallejà i la Unión, la derrota del Marfil “B” deixa als de Donoso quarts empatats a punts amb els tercers, el filial Marfilenc. A més, Pepe Font, amb aquest hat-trick es situa en una excel·lent primera posició en el top 100 de màxims golejadors de totes les categories nacionals, incloses primera i segona divisió, amb 45 gols.

Club Natació Sabadell 2 – 6 Pallejà Futbol Sala

CN Sabadell: Marc Torras, Arnau Casabon, Aitor, Carlos, Arnau Huguet, Pep Girvent, Jaume, Pau Puigdomènech, Jordi Lozano.
Pallejà FS: Juanma, Óscar, Jorge, Coca, Héctor, José, Buele, Ortiz, Ponche, Carlitos.
Gols: Arnau Casabon (2), Héctor (4), Buele, Ponche.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jaume i a Pau Puigdomenech del Natació Sabadell i a José i Carlitos del Pallejà.

Sant Andreu de la Barca 5 – 5 Club Esportiu Escola Pia

Sant Andreu: Marc, Castro, Adri, Solana, Fran, Campa, Óscar, Loren, Dani, Toni, Kiko, Chino.
CE Escola Pia: Jordi Font, Marc Pagès, Pepe Font, Sergi, Jordi Torras, Llorenç, Héctor Xarau, Carles Comadran, Oriol Comadran, Jordi Sardà.
Gols: Pepe Font (3), Sergi, Carles Comadran, Solana (2), Castro, Toni, Kiko.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jordi Font, Pepe Font, Torras i Carles Comadran de l’Escola Pia i a Adri, Dani, Toni, Loren i Chino del Sant Andreu.