Escola Pia

L’any comença amb victòria per la Pia i derrota pel Club

• El Natació Sabadell cau a la primera meitat a casa (3-7)

• Jordi Sardà guia l’Escola Pia a una nova victòria (3-4)

Un contundent 0 a 5 a la primera meitat no ha permès al Club Natació Sabadell reaccionar tot i fer una bona segona meitat. Un hat-trick de Jordi Sardà i un gol de Santi serveixen a l’Escola Pia per remuntar a Ripollet

Partit molt complicat pels nedadors davant un dels rivals durs de la competició, el Bar Mi Casa. Tot i fer una bona segona meitat, un contundent 0 a 5 a la primera ha condemnat als d’Álvaro González.

El partit ha començat amb força igualtat però han sigut els locals els que han controlat més la pilota i els que han tingut la primera ocasió. Tot i així, en un córner al minut 8 s’han avançat els visitants. Amb el marcador favorable, els de Sant Vicenç dels Horts s’han crescut i en pocs minuts han arribat dos gols més que han deixat tocats als nedadors. Tot i tenir alguna ocasió per retallar distàncies, els d’Álvaro González han vist com de nou han sigut els micasistes els que han aconseguit el quart a falta de 4 minuts. Pràcticament a l’últim instant de la primera part, el Bar Mi Casa ha aconseguit el 0 a 5 amb una passada llarga.

Club
Un moment del partit al Club Natació Sabadell. Autor: Cesc Domènech.

Tot i el mal resultat, els d’Álvaro González han sortit a la segona meitat amb intensitat en busca de retallar distàncies. Malgrat el sisè dels micasistes als dos minuts de joc, el capità Arnau Casabon ha aconseguit fer el primer pels nedadors. L’1 a 6 per això, no ha durat ni un minut i, ràpidament, Esteve ha fet l’1 a 7 al mateix minut. Amb aquest marcador, el Natació Sabadell ha tret el porter jugador i tot i que han tingut nombroses ocasions per retallar distàncies, fins i tot amb un xut de Jordi Lozano al pal, no ha sigut fins al minut 38 que, de nou, Arnau Casabon ha fet el segon amb un potent xut exterior. Jaume Figueras ha culminat la bona segona meitat dels sabadellencs amb el tercer a l’últim segon. 3-7 i dura derrota dels d’Álvaro González per començar l’any.

Un gran Jordi Sardà dóna la victòria a l’Escola Pia a Ripollet

Els de Pedro Donoso han aconseguit una victòria molt treballada en el primer sense Carles Comadran. En un Pavelló Joan Creus de Ripollet ple, els sabadellencs han vist com les primeres ocasions han sigut pels locals però Jordi Font, molt segur, ha mantingut el 0 al marcador durant els primers minuts. Tot i així, en un contraatac al minut 8, el Ripollet ha aconseguit obrir la llauna mitjançant Albert. Amb l’1 a 0, el partit ha embogit i les ocasions han començat arribar a totes dues porteries sense que cap dels dos conjunt aconseguís controlar la pilota. Al minut 11 però, una gran jugada de Dani Castro l’ha culminat Jordi Sardà per fer l’empat dels col·legials. Amb l’empat, els visitants han volgut imposar el domini, però un error en la passada l’han aprofitat els locals per fer el 2 a 1. Amb el marcador en contra, han arribat els pitjor minuts pel conjunt de Pedro Donoso, que no ha aconseguit mantenir la possessió, però ha aparegut de nou Jordi Sardà amb un gran gol. El 7 de l’Escola Pia ha recuperat la pilota a camp contrari i ha transformat un potent xut des de la banda. L’Escola Pia ha pogut avançar-se en el marcador als últims minuts de la primera meitat però ni Oriol Comadran ni el mateix Jordi Sardà han aconseguit concretar.

A la segona meitat, de nou ha agafat el protagonisme el petit dels Sardà. Amb un toc suau ha superat per sobre el porter local i ha culminat la remuntada fent així el seu hat-trick particular. Ja amb el marcador a favor, l’Escola Pia ha aconseguit trobar el domini i ha pogut mantenir la possessió. 4 minuts més tard, al 27 Jordi Sardà ha acabat de confirmar el seu gran partit amb l’assistència del quart gol, obra del seu germà gran Santi. Amb el 2 a 4, tot semblava sentenciat amb l’Escola Pia pressionant a camp contrari per no deixar sortir amb la pilota controlada als locals, però l’expulsió amb targeta vermella directa més que rigorosa de Sergi, ha deixat els de Pedro Donoso amb inferioritat numèrica. El Ripollet ha aprofitat la superioritat d’efectius i a falta de 3 minuts, Fran ha retallat distàncies. Amb el 3 a 4, els locals ho han provat amb el porter-jugador per aconseguit l’empat. El bon treball defensiu dels sabadellencs, però, ha permès a l’Escola Pia endur-se 3 punts importantíssims en una pista complicada. Amb aquesta victòria, els de Can Colapi segueixen líders en solitari amb 38 punts. D’aquí a dues setmanes, partit complicat al pavelló del carrer Garcilaso contra el Cornellà amb la baixa sensible de Sergi.

Club Natació Sabadell 3 – 7 Futbol Sala Bar Mi Casa

CN Sabadell: Álex Marcos, Pep Girvent, Arnau Casabon, Aitor Rodríguez, Marc García, Jordi Lozano, Carlitos, Wiki, Jaume Figueras, Ferran, Marc Torras.
FS Bar Mi Casa: Javi, D. Macián, Rusi, Uri, Bustelo, Ramón, Solana, Esteve, Turulo, R. Castro, Miki, Sergi.
Gols: Rusi (0-1, min. 8), Bustelo (0-2, min. 12), David Macián (0-3, min. 13), Rusi (0-4, min.14), Uri (0-5, min. 19), David Macián (0-6, min. 22), Arnau Casabon (1-6, min. 26), Esteve (1-7, min. 26), Arnau Casabon (2-7, min. 38), Jaume Figueras (3-7, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Arnau Casabon del Club Natació Sabadell.

Futbol Sala Ripollet 3 – 4 Club Esportiu Escola Pia

FS Ripollet: Héctor, Fran, Jesús, Yeyo, Juanito, Albert, Oscar, Pipa, Toni, Manel, Isaac.
CE Escola Pia: Jordi Font, Santi Sardà, Jordi Sardà, Oriol Comadran, Jordi Torras, Dani Castro, Álex Germán, Sergi, Llorenç Tarrés, Santi.
Gols: Albert (1-0, min. 8), Jordi Sardà (1-1, min. 11), Oscar (2-1, min. 15), Jordi Sardà (2-2, min. 18), Jordi Sardà (2-3, min. 23), Santi Sardà (2-4, min. 27), Fran (3-4, min. 37).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Fran, Yeyo, Pipa i Toni i ha expulsat amb vermella directa al visitant Sergi.

Foto portada: Jugada de l’Escola Pia a Ripollet. Autor: Cesc Domènech.