Foto portada: jugadora del CN Sabadell celebrant un gol. Autor: FCN via Twitter.

Les noies del Club guanyen la Copa Catalunya; els nois s’imposen a l’Utrecht a la fase prèvia de la Champions

Sense problemes les jugadores del Astralpool CN Sabadell es van adjudicar la seva novena Copa Catalunya en vèncer el CN ​​Mataró la Sirena per 4-8, en partit jugat a la piscina dels seus rivals, en la què ha estat la cinquena ocasió que les dues formacions s’han vist les cares en una final de la màxima competició catalana de començament de temporada.

Aquest torneig ha suposat l’estrena de David Palma a la banqueta de Club al capdavant de la formació femenina absoluta. El primer i segon parcials han evidenciat una clara superioritat vallesana, tant és així que després de l’inicial 1-2, es va arribar al descans amb un 1-4 que donava la mesura justa del que passava a l’aigua. En el tercer quart les del Maresme van voler reconduir el partit, massa tard tot i que el electrònic es va reduir a dos gols d’avantatge per al Sabadell 3-5, al final un 4-8 contundent no deixava dubte de la superioritat de les anomenades noies d’or, que enguany tornaran a Europa a reivindicar el seu gran nivell.

El CN Sabadell va arribar a la final de la Copa Catalunya després de vèncer el CN ​​Catalunya per 21-4 en quarts de final, i al Mediterrani 8-10 en semifinals. Per la seva banda el Mataró La Sirena es va imposar 16-9 el Sant Feliu i 5-7 al Sant Andreu.

L’equip masculí guanya l’Utrecht

Per la seva banda, l’equip masculí del Club Natació Sabadell segueix el camí d’expectatives en aquesta Champions i ha guanyat amb autoritat la seva segona confrontació jugada a Can Llong a l’imposar-se a l’Utrecht per 13 a 7. Certament l’equip holandès era el mes fluix del grup, però calia demostrar-ho en l’aigua i els homes de Salvador Gómez han estat responent perfectament al pla previst.

Ja en el primer quart van començar marcant les diferències que es van ampliar en el segon. Després del descans va baixar el ritme golejador i al final els vallesans van ampliar a sis el marge d’avantatge sobre els seus rivals que ja han quedat eliminats de la competició. Els parcials han estat 4-2, 3-2, 2-1 i 4-2. Per al Club Natació Sabadell han marcat Cabanes (2) Carrillo (3) Lopez Escribano (1) Fenoy (1) Gallego (4) Carrasco (1) i Pujol (1). Pel Utrecht van anotar Vanden Brink (1) Frauenfelder (5) i Foster (1)

El CN Sabadell demà jugarà contra el Brescia, equip superior, però ho farà amb la tranquil·litat que ja està classificat per a la següent fase, i això pot permetre veure un bon espectacle ja que ni catalans ni italians es juguen res.