CN Sabadell futbol Sala

L’Escola Pia ja és només a tres punts del líder

• L’Escola Pia es retroba amb la victòria a casa davant el Pallejà (3-0).

• Nova victòria del Natació Sabadell que segueix co-líder (4-0).

L’Escola Pia suma tres punts importantíssims per no despenjar-se de la classificació en un partit lent i poc vistós. El Club Natació no treu el peu de l’accelerador i segueix contant els partits com a victòries.

Davant un Pallejà ple de baixes, els de Pedro Donoso han aconseguit el més important, els tres punts, en un partit gris i poc entretingut per a l’espectador. Amb les nombroses baixes, els de Pallejà han sortit a la pista amb la clara consigna d’esperar a camp propi i intentar aprofitar qualsevol opció al contracop. Els locals, per contra, han tractat de penetrar la teranyina visitant, però la falta d’encert ha mantingut la igualtat al marcador fins ben entrada la primera meitat. Al minut vuit però, els del Baix Llobregat no han pogut fer res per aturar una gran combinació entre Oriol Comadran i Jordi Sardà que aquest últim ha transformat en l’1 a 0. Amb el marcador ja obert, els visitants han fet un pas endavant i amb diverses combinacions encertades han aconseguit crear perill a la porteria sabadellenca que ha resol amb escreix però, el porter local Jordi Font. Finalment, doncs, amb la victòria parcial per la mínima dels col·legials, l’àrbitre ha assenyalat camí de vestidors.

A la represa la tònica ha sigut la mateixa que al primer període. Visitants tancats a camp propi i locals amb la possessió de la pilota intentant desfer l’entramat defensiu. Tot i així, l’Escola Pia, més encertada que en el primer temps, ha aconseguit superar la defensa del Pallejà creant nombroses ocasions, i amb les ocasions han arribat els gols. Al minut 26, de nou Oriol Comadran ha assistit aquest cop a Jordi Torras que, al segon pal, ha signat el segon pels de Donoso. Amb el 2 a 0 a l’electrònic, els de Can Colapi han seguit insistint i els del Baix Llobregat s’han vist clarament superats i la sentència ha arribat. Obra de Pepe Font al culminar, al segon pal, una bona combinació amb Àlex Germán a deu minuts pel final del match. Amb un marcador contundentment favorable als locals, el Pallejà ha decidit pujar files per tal de treure alguna cosa positiva del pavelló del carrer Garcilaso. Centrats en atac, els visitants han començat a arribar d’una forma clara a la porteria local, però de nou un Jordi Font espectacular sota pals, ha evitat qualsevol ensurt. Un Jordi Font que en aquest inici de temporada està mostrant un nivell de forma altíssim. A les acaballes, els del Baix Llobregat ho han provat amb el joc de cinc però no han aconseguit concretar i ja no hi ha hagut temps per a més. 3 a 0, victòria importantíssima, treballada i poc vistosa dels de Pedro Donoso però que compta com les demés.

Amb aquests tres punts, el conjunt de Can Colapi ja és a només tres punts del líder, el CCR Castelldefels, i escala fins a la quarta posició de la taula. La setmana que ve, a Salou, el conjunt sabadellenc seguirà lluitant per apuntar al liderat.

Victòria contundent a casa del Club Natació davant el Sant Cugat (4-0)

Davant d’un potent Sant Cugat, els nedadors han sortit amb l’ambició de seguir sumant de tres en tres. Tot i així, cap dels dos conjunts ha aconseguit imposar-se ni retenir la possessió i la igualtat s’ha mantingut com a protagonista als primers minuts. Borrego l’ha tingut al segon pal i els visitants han desaprofitat una ocasió enviant la rematada al pal. L’efectivitat de cara a porteria però, s’ha imposat i els de Diego Blanco han aconseguit obrir la llauna mitjançant Pau Puigdomènech. Amb l’1 a 0 al marcador, els sabadellencs s’han posat les piles i les ocasions han arribat en tromba. Jaume Figueres i Jordi Lozano n’han tingut de molt clares i Adri ha vist com la seva rematada ha tocat als dos pals però no ha entrat. A la segona meitat, finalment el Natació Sabadell ha aconseguit concretar els seus atacs i Arnau Huguet ha anotat el 2 a 0 als tres minuts de la represa. Amb el 2 a 0, els de Sabadell s’han defensat amb la possessió de la pilota i molt ordenats en defensa han esvaït tota opció dels de Sant Cugat. A pocs minuts pel final, Pep Girvent, des del mig del camp, i Pau Puigdomènech han sentenciat el partit aprofitant dos errors en el joc de cinc visitant. 4 a 0 i victòria clau per seguir competint pel liderat de la classificació.

Després de quatre jornades els de Diego Blanco sumen, amb els tres d’aquest passat cap de setmana, 12 punts dels 12 possibles. La lluita segueix de forma aferrissada amb el Lleida que també suma la totalitat dels punts. El cap de setmana vinent els nedadors tenen una sortida complicada per seguir sumant de tres en tres a la pista del tercer classificat, el Gràcia.

Club Esportiu Escola Pia 3 – 0 Futbol Sala Pallejà

CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Pepe Font (1), Sergi Ruiz, Santi Sardà, Jordi Torras (1), Oriol Comadran, Jordi Sardà (1), Àlex Germán, Carlos Povedano, Santi Bertolín.

Club Natació Sabadell 4 – 0 Futbol Sala Sant Cugat

CN Sabadell: Salva, Pau Puigdomènech (2), Jordi Lozano, Arnau Huguet (1), Adri, Álex Borrego, Cintu, Jaume Figueras, Pep Girvent (1), Marc García, Marc Torras.

Foto portada: un moment del partit entre el CN Sabadell i el Futbol Sala Sant Cugat. Autor: C. Domènech.