Foto portada: celebració d'un dels gols de l'Escola Pia. Autor: C.D.

L’Escola Pia, líder a ritme de creuer

• Golejada de líder dels de Pedro Donoso davant el Martorell (8-0).

• El Natació Sabadell supera amb facilitat al Viladecans (1-6).

L’Escola Pia fa constar la seva condició de líder indiscutible i goleja a un fluix Sala 5 Martorell. El Club Natació Sabadell apunta amb precisió a l’ascens i segueix guanyant contundentment

L’Escola Pia segueix amb una esplèndida ratxa i ja són sis les victòries consecutives. Aquest cop contra un Sala 5 Martorell, davant del qual els de Donoso no han tingut pietat. Malgrat tot, tot ha pogut començar de cara pels visitants, i és que l’estrella dels martorellencs Fouad l’ha tingut als primers minuts, la seva rematada però, l’ha aturat molt segur sota pals Santi Bertolín. A partir d’aquí, monòleg dels de Can Colapi. Amb una gran aturada el porter visitant ha evitat el primer als 5 minuts, però a la segona Santi Sardà ha obert la llauna en aprofitar un refús precisament del porter del Martorell. Tot i que els visitants han reaccionat lleugerament novament de la mà de Fouad, l’Escola Pia ha tornat a imposar-se i Carlos Povedano ha situat el 2 a 0. A més pocs minuts més tard, Pepe Font ha signat el tercer en transformar una assistència de Povedano. Amb el 3 a 0 i una clara superioritat en el joc ha arribat la mala notícia pels sabadellencs. Pepe Font ha vist la targeta vermella directa després de queixar-se per una decisió arbitral. Baixa més que sensible pel proper partit. Els de Martorell ho han intentat amb superioritat numèrica a la pista però de nou Santi Bertolín sota pals ha esvaït qualsevol oportunitat visitant.

A la represa finalment, els col·legials han sentenciat el matx amb un gol als primers minuts de Jordi Sardà. A més del 4 a 0, el Sala 5 ha vist com un dels seus jugadors ha enfilat camí de vestidors abans d’hora al veure la segona groga. L’Escola Pia no ha perdonat la inferioritat numèrica dels visitants i Dani Castro ha signat el 5 a 0. Ja amb igualtat d’efectius en pista, els de Sabadell no han tret el peu de l’accelerador i a l’ecuador de la segona meitat Povedano ha transformat el sisè. Tot i el 6 a 0, els martorellencs han intentat revifar i han gaudit d’algunes ocasions, però Àlex Germán ha acabat de tallar qualsevol tipus de reacció amb el 7 a 0. A pocs minuts pel final, una nova expulsió per doble targeta groga dels visitants ha acabat de rematar als visitants amb el vuitè, obra novament d’Àlex Germán. Als últims instants, Jordi Sardà ha pogut situar el novè però el seu llançament des dels 10 metres no ha acabat en gol i el marcador ja no s’ha mogut. 8 a 0. Victòria contundent, victòria de líder dels homes de Pedro Donoso, que segueixen al capdavant de la taula classificatòria ja a 3 punts del segon classificat, el Catgas Energia Santa Coloma ‘B’. La setmana vinent, a per la setena a la complicada pista del Barceloneta, el vuitè classificat.

El Club Natació no frena i venç 1 a 6 al Viladecans

De 3 en 3. La desfeta a Lleida va ser només un miratge, i és que els homes de Diego Blanco segueixen sumant victòries i liderant el grup 2 de la Tercera Divisió. Aquest cap de setmana a camp del Viladecans amb un contundent 1 a 6. Tot i que els nedadors han sortit amb moltíssima intensitat a la pista i crear nombroses ocasions des dels primers minuts, la primera diana s’ha resistit fins al minut 12, quan en una jugada assajada de falta Pau Puigdomènech ha situat el 0 a 1. Tot i la superioritat dels sabadellencs el segon no ha arribat fins al minut 15, obra de Marc García al segon pal. Marcador amb el què s’ha arribat al descans. A la segona meitat, els de Diego Blanco conscient que no podien seguir fallant han sentenciat en 5 minuts amb dos gols d’Álex Borrego. Amb el 0 a 4, els nervis s’han apoderat del conjunt local i una sèrie de discussions i retrets han acabat amb l’expulsió d’un jugador del Viladecans per agressió. Els nedadors han aprofitat el 4 contra 3 i Arnau Huguet ha transformat el 0 a 5. Els local han aconseguit fer el gol de l’honor en una rematada des de camp propi que ha sorprès al porter visitant. Sense donar temps a cap reacció però, Jaume Figueras ha fet l’1 a 6 definitiu a falta de 4 minuts. Gran victòria del Club Natació que els permet seguir al capdavant de la classificació i mantenir el coixí de 3 punts respecte el segon classificat, el Lleida.

Club Esportiu Escola Pia 8 – 0 Sala 5 Martorell

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Dani Castro (1), Sergi Ruiz, Pepe Font (1) – T.V., Carles Comadran, Santi Sardà (1), Oriol Comadran, Carlos Povedano (2), Jordi Torras, Jordi Sardà (1), Àlex Germán (2), Jordi Font.

Mil·lenium Sport Viladecans 1 – 6 Club Natació Sabadell

CN Sabadell: Salva, Pau Puigdomènech (1), Jordi Lozano, Arnau Huguet (1), Álex Borrego (2), Cintu, Jaume Figueras (1), Marc García (1), Adri, Marc Torras, Óscar Campa.

Foto portada: celebració d’un dels gols de l’Escola Pia. Autor: C.D.