L’Escola Pia, líder en solitari

• L’Escola Pia goleja a domicili al Ripollet i aprofita l’ensopegada del Catgas.

• Tercera: primera derrota del Natació Sabadell, que li costa el liderat.

Els de Pedro Donoso guanyen contundentment a la pista del Ripollet i aprofiten l’ensopegada del Santa Coloma ‘B’ per enfilar-se al capdavant de la classificació. El Natació Sabadell rep una golejada a la segona meitat a Lleida que li costa el liderat.

Tot i les baixes de Llorenç Tarrés, Jordi Font i Jordi Sardà, lesionat en l’últim partit, els de Can Colapi han sortit a la pista del Ripollet a per totes per mantenir-se al capdavant de la classificació i d’una forma contundent, així ho han fet. Amb el control de la pilota i pressionant la sortida del rival, els homes de Pedro Donoso han ofegat als locals i als pocs minuts de joc han obert el marcador de la mà de, qui si no, Pepe Font que ja està agafant un molt bon ritme golejador. Tot i la iniciativa visitant, els de Ripollet han aconseguit l’empat en aprofitar una clara pèrdua a camp propi dels sabadellencs. Un gol que ha fet minvar lleugerament el domini col·legial. Malgrat tot, en un contracop Pepe Font ha tornat a avançar als visitants reafirmant-ne així el domini, un domini que ja no ha deixat reaccionar als locals. Primer amb l’1 a 3, obra de Sergi Ruiz en culminar, de volea, una gran combinació i a pocs minuts pel descans amb l’1 a 4 de la mà de Jordi Torras en aprofitar una assistència de Carlos Povedano.

A la represa, els locals han mostrat una lleugera millora en el joc suficient per no encaixar més gols però insuficient per inquietar la porteria rival. D’aquesta manera, l’electrònic no s’ha mogut fins a l’equador de la segona meitat quan ha arribat el cinquè dels visitants. Oriol Comadran ha engaltat un obús des de lluny que ha entrat per tot l’escaire de la porteria local. Un autèntic golàs que ha deixat noquejats als de Ripollet. No content amb el golàs, el 14 de Can Colapi ha anotat també el sisè en un contracop aprofitant una errada en el joc de 5 local. L’estratègia del porter-jugador del Ripollet no ha tingut cap tipus d’efecte i, de nou al contraatac, Àlex Germán ha servit el setè a Carlos Povedano. Finalment, Dani Castro amb una vaselina ha situat el definitiu 1 a 8 sobre la botzina. Gran victòria dels col·legials que, sumat a la desfeta del filial del Catgas Energia Santa Coloma, deixa als sabadellencs líders en solitari amb 20 punts després de 9 jornades disputades. Dissabte que ve al pavelló del carrer Garcilaso, el conjunt de Pedro Donoso buscarà engrandir la ratxa de victòries davant el sisè classificat, el Playas de Castelló, partit on ja es podrà reincorporar Jordi Sardà.

El Club Natació cau golejat a Lleida tot i marxar al descans amb empat a 1

Cruel derrota dels nedadors en el primer gran examen de la temporada. Els sabadellencs han rebut una contundent golejada a camp del Lleida, conjunt que fins feia poques jornades havia estat competint frec a frec amb els nedadors pel liderat. Els de Diego Blanco han sortit desorientats a la pista i els del Segrià podrien haver-se avançat als primers minuts de joc. Tot i així, no han aconseguit obrir la llauna fins als 7 minuts de partit en un córner, just quan el Club Natació estava mostrant una clara millora en el joc. Els nedadors però, no han tirat la tovallola i a la jugada següent Álex Borrego ha fet l’empat al segon pal. L’1 a 1 amb el què s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, els visitants han sortit adormits i aquest cop sí, els locals no han perdonat i als set minuts de la represa, el conjunt de Lleida ha aconseguit fins a 3 gols situant un contundent 4-1. Tot i que Pau Puigdomènech a l’equador de la segona meitat ha retallat distàncies, el pitjor ha arribat després. El partit ha embogit i certes picabaralles han copsat el protagonisme del match. Els nedadors ho han provat amb el joc de 5 però la desconcentració ha passat una factura excessiva. Han anat caient gols locals un darrere l’altre fins al definitiu 9 a 2. Cruel i excessiva derrota dels home de Diego Blanco. Primera derrota de la temporada i cop dur pels sabadellencs que veuen com el liderat és ara precisament pel Lleida amb els mateixos punts però amb el ‘goal-average’ particular clarament favorable. El proper cap de setmana amb la visita de l’Aldea, els de Sabadell de ben segur buscaran refer-se del cop assaltant el liderat o, si més no, mantenint el co-liderat.

Futbol Sala Ripollet 1 – 8 Club Esportiu Escola Pia

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Santi Sardà, Carles Comadran, Pepe Font (2), Sergi Ruiz (1) Jordi Torras (1), Oriol Comadran (2), Àlex Germán, Carlos Povedano (1), Dani Castro (1).

Futsal Lleida 9 – 2 Club Natació Sabadell

CN Sabadell: Salva, Cintu, Álex Borrego (1), Alberto Peramos, Pau Puigdomènech (1), Jaume Figueras, Jordi Lozano, Marc García, Arnau Huguet, Adri, Marc Torras.