Foto portada: un dels gols de la Pia. Autor: C.Domènech.

L’Escola Pia recupera el liderat; nova derrota del Club Natació

• L’Escola Pia recupera el camí de la victòria i el liderat (7-2).

• El Club Natació segueix sense sumar (4-2).

L’Escola Pia goleja a casa a l’Hospitalet i aprofita l’ensopegada del Marfil Santa Coloma ‘B’ per recuperar el liderat de la categoria. El Club Natació fa, de nou, un bon partit però insuficient per superar al Salou.

Després de tres jornades sense sumar els tres punts els de Pedro Donoso han recuperat el camí de la victòria amb una golejada a l’Hospitalet Bellsport que, combinada amb la derrota del filial del Marfil a Martorell, els situa al capdavant de la classificació.

Tot ha començat de cara quan Carlos Povedano, molt fi de cara a porteria, ha transformat en només un minut l’1 a 0 i el 2 a 0. El nou fitxatge dels de Can Colapi ha aprofitat un refús del porter per fer el primer al minut 4 i una gran jugada individual de Dani Castro per fer el segon només un minut més tard. Tot i el bon inici dels sabadellencs, l’Hospitalet ha sabut disputar el control de la pilota als col·legials i a falta de 3 minuts per al descans ha aconseguit retallar distàncies. Tot i les envestides visitants, l’Escola Pia ha pogut fer el tercer, un minut més tard, de la mà de Santi Sardà però la seva rematada s’ha estavellat al travesser. Com el més llest de la classe, el gran dels Sardà ha aprofitat dins l’àrea una greu errada del porter visitant per fer, ara si, el tercer del conjunt de Pedro Donoso amb el que s’ha arribat al descans.

Marc Pagès. Autor: C.D.

A la segona meitat, els locals han aconseguit finalment imposar la iniciativa i controlar la pilota. Els del Llobregat ho han intentat al contraatac, però Santi Bertolín, molt atent en la anticipació, no ha permès finalitzar cap de les internades visitants. Tot i així, han sigut els de Can Colapi els que si que han aprofitat un contraatac per, amb una gran combinació de tot l’equip, fer el 4 a 1. Obra, de nou, de Santi Sardà amb una assistència, novament, de Dani Castro. Al cap de tres minuts l’Escola Pia ha fet el cinquè. Àlex Germán amb un toc subtil de vaselina ha transformat el 5 a 1. Amb aquest marcador els visitants han tret el porter-jugador i, fruit del joc de 5, han aconseguit retallar distàncies gràcies a un gol en pròpia porteria de Povedano. Amb el precedent de la setmana passada contra Manresa, l’Escola Pia no ha permès a l’Hospitalet reaccionar i mitjançant dos gols des de camp propi de Marc Pagès i Dani Castro, han matat el partit amb el definitiu 7 a 2. Gran victòria dels de Donoso que els permet recuperar el liderat, només una jornada més tard. Després de dues setmanes consecutives jugant a casa, la setmana que ve l’Escola Pia haurà de seguir sumant a fora, a la complicada pista del Pallejà però amb Oriol Comadran que torna a l’equip després de complir el partit de sanció. Després de la victòria, des de iSabadell hem volgut conèixer les sensacions d’alguns dels golejadors del partit:

Marc Pagès, que tot i no tenir tasques golejadores està molt fi en la finalització, ha valorat així el partit i la seu estat físic:

Vèiem que es repetia la història del Manresa amb el 5 a 2, però hem aconseguit tallar-ho amb el 6 a 2 i el 7 a 2. És una victòria molt important per nosaltres. Necessitàvem sumar ja després de les dues derrotes i l’últim empat. El més important és tornar a entrenar bé com ja vam fer la setmana passada i aquesta i així, després, els resultats arriben. Personalment, em sento en un bon moment. Vaig començar fluix per una lesió al turmell que no em va deixar fer la pretemporada. Ara però, estic tenint més minuts, estic treballant i les coses em van sortint millor. Per un jugador com jo que tècnicament sóc limitat, físicament he d’estar perfecte i ara, en aquest aspecte, és un dels moments de la temporada que estic millor. Pel que fa als gols, es tracta una mica de sort. La meva feina és treballar en defensa i ajudar als meus companys a elaborar en atac. Estic molt content pels gols però sé que la meva tasca és una altra”.

El nou fitxatge, Carlos Povedano, amb tres gols en tres partits, comença fort l’etapa a l’Escola Pia: “Quan vaig arribar, l’equip venia de guanyar en un camp difícil com el del Ripollet i a causa de les nombroses baixes que hem tingut, ho hem notat. Ara ja hi som tots menys Torras i tornarem a ser competitius.

Em sento molt agraït per com m’han acollit. Són tots molt bona gent. Jugar al costat de jugadors de tanta qualitat i nivell fa que les coses vaigin sortint. Els gols són secundaris, l’important és la victòria. M’ha sorpès molt l’ambient del pavelló, és un plaer jugar en aquesta pista”.

El Club Natació no aconsegueix sumar a Salou (4-2)

Tot i que l’objectiu de la salvació es cada cop més utòpic, el Club Natació ha sortit a Salou a intentar començar a sumar de tres en tres aprofitant la millora en el joc que els d’Álvaro González estant mostrant en els últims partits. Tot i així, novament, no ha sigut suficient i els sabadellencs han tornat a Sabadell sense cap punt.

El match ha començat complicat pels interessos visitants quan en els primers minuts l’àrbitre ha assenyalat un penal molt rigorós favorable al Salou. Mario Sena l’ha transformat avançant així al conjunt tarragoní, i els nedadors han hagut de remar, de nou, en contra. Tot i mostrar un bon joc, la igualtat s’ha apoderat de l’encontre i s’ha arribat al descans amb la única diana local.

A la segona meitat el Natació Sabadell ha aconseguit imposar el domini i controlar la possessió. Tot i així, la circulació de la pilota no ha permès als visitants crear ocasions clares i ho han acabat pagant. Els de Salou han aprofitat un error en el canvi de la marca defensiva dels nedadors i han situat un dolorós 2 a 0. El 2 a 0 ha deixat tocat als d’Álvaro González, fet que han aprofitat els locals per situar el 3 a 0, obra, de nou, de Sena. Malgrat la dificultat del partit, els sabadellencs mai li han perdut la cara i el màxim golejador nedador, Aitor Rodríguez, ha retallat distàncies fent el 3 a 1. Un gol que ha donat aire als visitants, que han tornat a disputar el domini del partit. Amb el control de la pilota el joc ha millorat i en una bona jugada individual de Wiki ha arribat el 3 a 2, obra de Carlitos. Amb un marcador més ajustat, Álvaro González ha apostat pel porter-jugador. Tot i així, els nedadors no han concretat amb el joc de 5 i no han aconseguit generar ocasions clares. Als últims minut del partit, el Salou ha transformat al segon pal el definitiu 4 a 2 que ha trencat tota reacció possible dels visitants. 4 a 2 i nova derrota del Club Natació que malgrat millorar, encara no és suficient per començar a sumar. La setmana vinent a Cal Balsach i amb el seu públic, els nedadors provaran de sumar contra el Montcada.

Club Esportiu Escola Pia 7 – 2 Hospitalet Bellsport

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Santi Sardà, Jordi Sardà, Dani Castro, Sergi Ruiz, Marc Pagès, Alex Germán, Carlos Povedano, Llorenç Tarrés, Jordi Font.
Hospitalet Bellsport: Sergi Sin, Alejandro Amador, Juanma Amate, Víctor Amores, Rafael Gamero, Sergi Nin, Sergio Núñez, Carlos Pedrero, Eric Rodoreda, Pedro Sierra, Alejandro Jiménez
Gols: Carlos Povedano (1-0, min. 4), Carlos Povedano (2-0, min. 5), Rafael Gamero (2-1, min. 16), Santi Sardà (3-1, min. 20), Santi Sardà (4-1, min. 27), Alex Germán (5-1, min. 30), Carlos Povedano (p.p.)(5-2, min. 32), Marc Pagès (6-2, min. 33), Dani Castro (7-2, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Jordi Sardà, Carlos Povedano i Jordi Font i al visitant Juanma Amate.

Club Salou Futbol Sala 4 – Club Natació Sabadell 2

C. Salou FS: Edu Pàmies, Pepo, Dani López, Mario Sena, Pol Aragonès, Toni Ros, Albert Chàfer, Adrián Morales, Aitor Vega, Chus López, Jordi Llorens.
CN Sabadell: Marc Torras, Arnau Casabon, Carlitos, Jordi Lozano, Marc García, Aitor Rodríguez, Wiki, Jaume Figueras, Pep Girvent, Pau Puigdomènech, Álex Marcos.
Gols: Mario Sena (1-0, min. 3), Adrián Morales (2-0, min. 24), Mario Sena (3-0, min. 27), Aitor Rodríguez (3-1, min. 31), Carlitos (3-2, min. 34) Pepo (4-2, min. 36)