Escola Pia-Club

L’Escola Pia segueix dominant el derbi sabadellenc (4-0)

• L’Escola Pia suma tres punts més i és el líder destacat de la Segona B de futbol sala.

• Álvaro González, nou entrenador dels nedadors, s’estrena amb derrota a camp del líder (4-0).

Els de Pedro Donoso han aprofitat les ocasions que han tingut i s’han imposat en un derbi poc vistós. El Club Natació suma una nova derrota però fa un bon paper a camp del líder de la categoria.

Partit molt tens i disputat a Can Colapi. El partit ha començat amb domini d’imprecisions i possessions curtes que han fet que no hi hagi nombroses ocasions. Tot i així, el domini de la pilota ha minvat cap al cantó col·legial i els de Pedro Donoso han aprofitat una de les primeres ocasions que han tingut. Al minut 5, Santi Sardà ha aprofitat un mal refús del porter nedador Álex Marcos per situar l’1 a 0 al marcador. Amb l’1 a 0 han tornat les imprecisions i l’error en la última passada. Els locals han tingut opcions clares de fer el segon, però els d’Álvaro González han tingut també les seves per fer l’empat; sobretot una de molt clara que ha salvat Jordi Font pels de Pedro Donoso. Amb el joc travat tot semblava arribar al descans amb victòria mínima dels locals, però Jordi Torras en un gran moviment de pivot, d’esquenes a la porteria i a la banda, s’ha tret de la màniga un potent xut, pràcticament sense angle, que ha entrat per l’escaire de la porteria visitant. Un autèntic golàs que ha suposat el 2 a 0 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

A la segona meitat, els col·legials s’han defensat amb possessions llargues, però les ocasions no han arribat ni del cantó col·legial ni del nedador. Tot ha canviat, però, al minut 24, quan, de nou, Jordi Torras ha aprofitat una assistència de camp a camp de Jordi Font per fer el seu segon gol. El 9 de l’Escola Pia ha tocat lleugerament la pilota i ha sorprès Marc Torras, que no ha pogut fer res per evitar el 3 a 0. Amb el marcador més favorable pel conjunt de Pedro Donoso, la tònica de la segona meitat s’ha incrementat. El domini de la pilota ha estat pels locals i els visitants ho han intentat però amb poca fortuna. Els nedadors han tret el porter-jugador per intentar capgirar el marcador però, finalment, al minut 33, Jordi Sardà ha tancat el marcador amb el definitiu 4 a 0. El petit dels Sardà ha culminat una gran combinació entre el seu germà gran, Santi, i Dani Castro i ha situat un contundent 4 a 0 a l’electrònic. El Club Natació ha lluitat fins al final i ho ha tornat provar amb joc de 5. Tot i així, els d’Alvaro González no han trobat forats en la defensa col·legial i ja no hi ha hagut temps per a més. 4 a 0, victòria important de l’Escola Pia en un partit poc vistós per a l’espectador. Els de Pedro Donoso han estat més encertats de cara a porteria i han sumat 3 punts més, que els situen líders encara més destacats amb 29 punts, després de la derrota del Marfil “B”. Els nedadors, amb aquesta derrota, segueixen al capdavall de la classificació a 7 punts del penúltim classificat, l’Esparreguera, i a 8 de la salvació que segueix marcant el Montcada.

Club Esportiu Escola Pia 4 – 0 Club Natació Sabadell

CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi Ruiz, Jordi Torras, Carles Comadran, Jordi Sardà, Dani Castro, Oriol Comadran, Santi Sardà, Marc Pagès, Àlex Germán, Santi Bertolín.
CN Sabadell: Álex Marcos, Arnau Casabon, Aitor Rodríguez, Jaume Figueras, Marc Torras, Pep Girvent, Pau Puigdomènech, Carlitos, Jordi Lozano, Arnau Huguet, Marc García.
Gols: Santi Sardà (1-0, min. 5), Jordi Torras (2-0, min. 18), Jordi Torras (3-0, min. 24), Jordi Sardà (4-0, min. 33).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jordi Sardà, Santi Sardà, Sergi Ruiz i Jordi Torras de l’Escola Pia i a Pau Puigdomènech, Arnau Huguet i Jaume Figueras del Club Natació. A més, ha expulsat a l’entrenador de l’Escola Pia, Pedro Donoso, a la mitja part.