L’últim partit de l’any deixa una victòria per la Pia i una derrota pel Club

• Gran segona part de l’Escola Pia, que els dóna 3 punts més a casa (7-4).

• El Natació Sabadell tanca l’any amb una derrota (7-3) però fora del descens.

Nova golejada de l’Escola Pia a casa, aquest cop contra l’Igga Prosperitat, amb una molt bona segona part on han fet 5 dels 7 gols. El Club Natació Sabadell perd a camp del FS Bar Mi Casa (7-3) en l’últim partit de la primera volta però es manté fora del descens

L’Escola Pia ha afrontat l’últim partit de la primera volta a casa contra l’Igga Prosperitat, després d’acumular dues victòries seguides a casa. El partit ha començat força travat, sense masses ocasions clares per cap dels dos equips i tot que els locals han tingut més la possessió de la pilota, el domini no ha sigut molt clar. Contra tot pronòstic però, Said ha fet l’0 a 1 pels visitant al minut 9 en aprofitar una pèrdua al mig del camp de l’Escola Pia. Tot i així, un minut més tard, Oriol Comadran ha culminat una excel·lent triangulació amb el seu germà Carles i Pepe Font situant novament l’empat al marcador. A partir d’aquí, la Pia s’ha imposat i el domini en el joc s’ha fet més intens. I al minut 14, s’ha reflectit en el marcador, quan Oriol Comadran, de nou, s’ha avançat pels de casa després de recuperar molt atent la pilota en camp contrari i definir tranquil a porteria. El Prosperitat, tot i està sotmès al domini del conjunt sabadellenc, ha aconseguit anar al descans amb l’empat al marcador, gràcies al gol d’Álex Peramos als últims instants de la primera part.

A la segona  però, la superioritat dels de Donoso s’ha concretat i l’Igga ja no ha pogut fer gran cosa. Els gols han començat a caure i el partit s’ha decidit. Al minut 26, Sergi, ha fet el 3-2 amb un bon xut amb poc angle. 2 minuts més tard, ha estat Carles Comadran qui després de recuperar la pilota i combinar amb Sergi, anotava un altre gol pels de Can Colapi. Amb el 4 a 2 els de Barcelona han tret al porter-jugador per tal de rescatar alguna cosa de Sabadell, tot i així les poques ocasions que ha tingut, les ha aturat segur Santi. I els gols de l’Escola Pia han seguit caient. El 5 a 2 ha estat obra de Sergi, de nou, que ha rematat sol una bona assistència d’Oriol Comadran. El màxim golejador de l’equip, Pepe Font, no podia fallar a la cita amb el gol i al minut 34, ha fet el 6 a 2 en aprofitar el rebot d’un doble penal que ell mateix havia xutat. Tot i que Álvaro ha retallat distàncies en una bona jugada de 5, Pepe Font ha tornat a marcar, aprofitant una molt bona jugada del capità Llorenç que ha recuperat la pilota, ha combinat amb Santi Sardà i li ha regalat el gol a Pepe Font, que situava així el 7 a 3.

Finalment, Said, ha aprofitat de nou una bona jugada de 5 del conjunt visitant per fer el 7 a 4 definitiu. Gran victòria de l’Escola Pia, que ja en suma 3 de seguides a casa i que els permet acabar la primera volta en la quarta posició de la taula (a falta del partit del Montcada, que ha estat ajornat).

El Club Natació perd a Sant Vicenç dels Horts (7-3)

El Club Natació Sabadell tanca l’any amb una derrota contra el FS Bar Mi Casa. Els de Jaro han començat la primera part amb molta intensitat i els primers minut han estat molt igualats. Tot i haver-hi nombroses ocasions per part de tots dos conjunts ha sigut Carlos, pel Club Natació Sabadell, qui al minut 5, ha obert el marcador. La intensitat ha sigut la tònica d’una primera part en la que els locals han pogut remuntar el gol inicial, i en 2 minuts, Rusi i Ramón han col·locat el 2 a 1 al marcador amb el qual el partit ha arribat al descans.

La segona part però, ha sigut molt pitjor pels interessos dels nedadors. El domini i les ocasions han sigut clarament pels de Sant Vicenç dels Horts que mitjançant Ramón, de nou i per partida doble, s’han allunyat en el marcador fins al 4 a 1. A falta d’encara mig període els sabadellencs han sortit amb el porter-jugador. D’aquesta forma, el Natació Sabadell ha pogut reduir la distància amb un gol de Rubén Collado, però els hi ha costat dos gols més del Bar Mi Casa, de David Macián i de Ramón, que ha anotat així el seu 4t  gol. Amb 6 a 2 al marcador i jugant de 5, els de Sabadell només han aconseguit anotar de la mà d’Arnau Huguet, però no han pogut rascar cap punt de la seva visita a Sant Vicenç quan a més, de nou, Rusi, ha anotat el definitiu 7 a 3 a falta de dos minuts per acabar el partit.

El Club Natació Sabadell tanca l’any amb aquesta derrota, però els mals resultats d’alguns dels equips de la zona descens, entre ells el rival d’aquesta jornada de l’Escola Pia, l’Igga Prosperitat, permeten al conjunt nedador mantenir-se fora de la zona perillosa.

Club Esportiu Escola Pia 7 – 4 Igga Prosperitat

CE Escola Pia: Santi, Oriol Comadran, Carles Comadran, Pepe Font, Santi Sardà, Sergi, Llorenç, Marc Pagès, Pol Viada, Torras, Xarau
Igga Prosperitat: Adil, Álvaro, Álex Peramos, Alberto Peramos, Carlos, Jordi, Said, Miguel, Xavi Díaz
Gols: Said (0-1 min. 9), Oriol Comadran (1-1 min. 10), Oriol Comadran (1-2 min. 14), Álex Peramos (2-2 min. 19), Sergi (3-2 min. 26), Carles Comadran (4-2 min. 28), Sergi (5-2 min. 29), Pepe Font (6-2 min. 34), Álvaro (6-3 min. 35), Pepe Font (7-3 min. 37), Said (7-4 min. 39)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Alberto Peramos, Carlos i Miguel de l’Igga Prosperitat i a Pol Viada i Santi Sardà de l’Escola Pia.

FS Bar Mi Casa 7 – 3 Club Natació Sabadell

FS Bar Mi Casa: Brian, Turulo, Rusi Ramón, Esteve, Benet, Renatinho, Alberto, Lolo, David Macián
CN Sabadell: Rubén Fuentes, David, Carlos, Pep Girvent, Pau Puigdomènech, Arnau Casabon, Rubén Collado, Alberto, Serrano, Arnau Huguet
Gols: Carlos (0-1 min. 5), Ramón (1-1 min. 17), Rusi (2-1 min. 18), Ramón (3-1 min. 21), Ramón (4-1 min. 27), Rubén Collado (4-2 min. 32), Ramón (5-2 min. 33), David Macián (6-2 min. 37), Arnau Huguet (6-3 min. 38), Rusi (7-3 min. 38)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta a Alberto i a David Macián del Bar Mi Casa i a Rubén Fuentes, Pep Girvent, Rubén Collado i Arnau Casabón del Natació Sabadell.