El Sabadell Rugby Club aconsegueix l'ascens a Divisió d'Honor Catalana. Autor: Cedida.

Ascens del Sabadell Rugby Club

El Sabadell RC ha consolidat el seu ascens a la tercera categoria del rugbi espanyol amb la victòria contra el Quebrantahuesos aragonès, per 49-7. Aquest triomf del club tan sols set anys després de la seva creació ha permès als de Fran González celebrar l’ascens a Divisió d’Honor Catalana amb il·lusió al camp de La Roureda.

Els de Sabadell necessitaven una victòria o un empat per assolir el seu objectiu de classificació, pel qual van lluitar des de l’inici del partit. En qüestió de sis minuts ja havien aconseguit dues marques i al límit del descans es van avançar deixant el marcador per 20-0. Tot i aquest primer avantatge, els aragonesos, ja classificats per la Divisió d’Honor Catalana, arrencar la segona part els visitants van aconseguir un assaig després d’un maul, que feia continuar en alerta els locals.

Tot i això, els locals van fer front a l’empenta aragonesa i, amb el xiulet final, el camp es va convertir en una festa. Una celebració de l’ascens assolit, només set anys després de la creació del Sabadell Rugbi Club.

“Hem treballat molt per aconseguir l’ascens i ens ho mereixem. La Divisió d’Honor Catalana és una lliga molt complicada i haurem de lluitar i treballar molt bé si volem donar alguna sorpresa”, va declarar l’entrenador sabadellenc i principal artífex de la situació actual del Sabadell Rugbi Club, Fran González.

Durat la pròxima setmana el Sabadell RC coneixerà els seus nous enfrontaments, que començaran durant el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre. A la Divisió d’Honor els sabadellencs es trobaran de nou amb el Quebrantahuesos aragonès, amb el segon equip del FC Barcelona, els Cocodrils, el Rugbi Vilafranca, l’INEF Lleida, el Químics barceloní i els Senglars de Torroella. A més, encara falta decidir l’última plaça entre el CEU i el CRUC que els manca un partit ajornat.