oan Barberà Petit i Joan Barberà Soler

Nissaga Barberà: pare i fill junts al campionat d’Espanya absolut

Els sabadellencs Joan Barberà Petit i el seu fill Joan Barberà Soler han disputat el campionat d’Espanya absolut de tennis taula. És el primer cop en la història del tennis taula estatal que pare i fill disputen el campionat d’Espanya fent parella.

És el primer cop que succeeix això malgrat que el tennis taula ha tingut nissagues familiars molt destacades com els Palés, Castillo o Calvo. Però mai havien jugat pare i fill en parella al campionat d’Espanya.

Els sabadellencs Joan Barberà Petit, de 49 anys, i el seu fill Joan Barberà Soler, de 14 anys, van perdre el seu partit però, segons apunten fonts del CN Sabadell, van vendre cara la seva derrota davant la parella d’Alzira formada per Beñat Morgan i Nano Fernández, campió d’Espanya sub-21. Els palistes del CN Sabadell van perdre per 3 set a un. Morgan i Fernández van arribar fins als quarts de final. Barberà Soler està becat al CAR de Sant Cugat.

Cinc podis del CN Sabadell a Tarragona

La participació del CN Sabadell a Tarragona es va saldar amb cinc podis. Cristina Hernández, en Veterans femení +40, va ser tercera. Jordi Dinarès, en adaptat intel.lectual, ha estat subcampió. Luca Khidasheli, ha estat bronze. En juvenil, Joan Barberà Soler, en infantil, també ha estat tercer. I Fran Serrano, en aleví, ha estat semifinalista. El campionat d’Espanya s’ha celebrat al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona.

Foto portada: Joan Barberà Petit i Joan Barberà Soler.