Oportunitat perduda: el Sabadell empata amb el Mirandés (2-2)

• Dos gols en pròpia porta donen vida a un Mirandés inferior als de Miquel Olmo.

• Cristian i Aníbal marquen pels arlequinats, que no s’imposen malgrat jugar amb un més.

El Sabadell ha puntuat fora de casa amb un empat insatisfactori pel que els arlequinats han mostrat damunt del terreny de joc i després de com s’ha refet l’equip a la manera en com han arribat els gols a l’àrea arlequinada. Un punt que continua deixant el Sabadell en una zona tranquil·la a la taula.

Un nou esquema tàctic, millorant la versió del dia de Múrcia a cinc homes de càire defensiu en l’onze titular que avui ha sortit a Anduva. La novetat, tot i que esperada, era el retorn de Víctor Espasandín després de recuperar-se de les molèsties que l’han apartat gran part de la temporada, L’equip des del primer minut ha sortit a pel partit, sense especular ni esperar al rival, com fins ara en els últims desplaçaments.

Cristian Garcia, avui molt marcat en les tasques ofensives per la banda ha sorpès a Bernardo, el porter del Mirandés, amb un cacau que s’ha anat enverinat i s’ha acabat colant pel pal del porter, obrint el marcador als sis minuts de partit a favor del Sabadell. L’equip amb el gol ha intentat portar la iniciativa, tenint més la pilota, ja que així els de Miquel Olmo no pateixen tant.

En una de les arribades del conjunt de Miranda, la pilota ha sortit a còrner. I del servei de cantonada arribaria el gol de l’empat. Martí Crespí avui un cop més titular despés de la seva poca continuïtat, ha marcat en pròpia porteria. L’empat ha arribat al minut 26.

Quatre minuts més tard, el Sabadell tornaria a marcar en pròpia porta. Ho faria Fernando Llorente, remuntant el partit pel Mirandés sense marcar un gol. Per uns moments ha semblat que realment el Sabadell no té mai la sort de cara fora de casa. Amb un Mirandés que sense fer mèrits per sortir guanyant al descans, els dos equips han anat camí de vestidors.

El puntet insatisfactòri

Al descans el Sabadell ha tornat a sortir amb la iniciativa que fora de casa mai ha gaudit, i també amb la intensitat que segurament ha faltat en molts dels partits. Tot i això Pablo Infante ha pogut sentenciar amb un potent xut des de la frontal que per poc no ha batut Nauzet que tornava a la que va ser casa seva. Les arribades en banda sobretot de Collantes han fet treballar els punys del porter de Bernardo que les ha tret totes.

Llorente ha tingut el gol de l’empat, però ha xutat al cel de Miranda desaprofitant així una oportunitat d’or. Qui no ha fallat per empatar, ha estat Aníbal que durant el partit ha tingut ocasions però sense encert a porta. Ha efectuat el gol de l’empat des dels onze metres després d’un penal clar comés per Flaño que li ha costat l’expulsió al central. Amb el 2 a 2 i amb un home menys de l’equip local, el Sabadell s’ha fet notar més de cara a porteria. Tamudo i Gato que han entrat al segon temps les han tingut però sense sort, ja que s’han trobat un Miranés tancat al darrera.

El resultat deixa al Sabadell amb 51 punts i a dos punts de la zona de promoció d’ascens. El cap de setmana vinent el Barça B, tercer classificat, visita l’estadi creualtenc. En cas de victòria arlequinada i depenent de les combinacions dels altres resultats de la jornada, el Sabadell podria dormir a tercer a la taula clasificatòria.

CD Mirandes: Bernardo, Flaño, César Caneda, Malón, Koikili, Iriome, Garmendia, Iván Agustín, Ríos (Muñiz, min. 76), Goiria (Barahona, min. 88) i Pablo (Diaz de Cerio, min. 77).
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Crespí, Víctor Espasandín (Sotan, min. 76), Carlos Hernández (Raúl Tamudo, min. 69), Longás, Llorente, Moha (Gato, min. 62), Collantes i Anibal.
Gols: 0-1 (7′). Cristian García, 1-1 (26′). Crespí (pp), 2-1 (31′). Llorente (pp), 2-2 (61′). Aníbal (p).
Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido ha amonestat a Koikili (64′) del Mirandés i a Víctor Espasandín (68′) i Sotan (79′) del Sabadell. Ha expulsat amb vermella directa a Flaño (60′) del Mirandés.

Foto portada: un moment del partit. Foto: LFP (cedida).