Partidàs de l’Escola Pia i bona estrena de Nobau amb el Club

• L’Escola Pia destrossa el líder amb un resultat espectacular (10-2).

• El Club Natació empata a Santa Coloma en l’estrena de Jordi Nobau (1-1).

L’Escola Pia apallissa el líder, la Unión Santa Coloma, en un dels millors partits de la temporada. El Natació Sabadell dóna bones sensacions a Santa Coloma i empata a la pista d’un rival directe en el debut de Nobau a la banqueta.

Probablement el millor partit de la temporada dels de Donoso. El partit ha començat molt igualat, i es respirava tensió davant un líder, la Unión Santa Coloma, que només havia perdut dos dels 20 partits jugats fins ara. La igualtat però, s’ha trencat quan, al minut 4, Jordi Torras ha obert el marcador en acabar una gran triangulació amb Sergi i Carles Comadran. Els visitants han volgut reaccionar però al minut 11, de nou, Jordi Torras ha fet el segon a passada de Pepe Font. Amb 2 a 0 al marcador els visitants s’han posat les piles, però s’han trobat amb Jordi Font, que ha fet molt bones intervencions. Finalment, la intensitat de la Unión s’ha vist de nou apagada amb el tercer dels locals: al minut 14, Carles Comadran ha aprofitat un rebot per anotar el 3 a 0. En aquest moment els sabadellencs han fet un autèntic recital: Sergi, al minut 17, amb un potent xut llunyà i Pepe Font, un minut més tard, de doble-penal, han fet el 4 a 0 i el 5 a 0. Impressionant primera part dels de Can Colapi davant el líder.

Al primer minut de la segona, Alegre ha fet el primer pels de Santa Coloma. Semblava que els visitants podien reaccionar, però la Pia, novament no ho ha permès: Pepe Font ha superat al seu marcador amb un túnel que ha provocat l’oh de la grada i ha regalat el gol a Jordi Sardà. 6 a 1 al marcador i 17 minuts per davant en els que l’Escola Pia ha seguit amb el recital. Carles Comadran, al minut 27, després d’una excel·lent jugada individual ha fet el seu segon gol i ha posat el 7 a 1. 2 minuts més tard, Sergi ha aprofitat un rebot per fer el seu segon gol i el 8 a 1.

Amb un marcador molt desfavorable i a falta de set minuts per el final del partit, els visitant han sortit amb el porter-jugador. Tot i així, ha estat Pepe Font qui ha aprofitat el joc de cinc de la Unión per robar la pilota i anotar el 9 a 1. Finalment, el joc de cinc dels colomencs els ha permès anotar el segon, mitjançant Pol, però que ja no els ha servit de res. A falta de 3 minuts, Sergi ha aprofitat un pèrdua en el joc de cinc dels visitants i ha anotat de camp a camp, el desè de l’Escola Pia i el seu hat trick particular aixecant els aplaudiments del públic. Autèntic partidàs de l’Escola Pia, que ha fet del pavelló del carrer Garcilaso un autèntic fortí on ja porta sis victòries seguides amb 55 gols a favor. Pepe Font, a més, amb els dos gols d’aquest partit augmenta a 40 el seu registre i manté el liderat a la taula de màxims golejadors.

El Club Natació mereix més a Santa Coloma

Partit intensíssim al pavelló de La Bastida de Santa Coloma. En l’estrena de Jordi Nobau a la banqueta dels nedadors, l’equip ha mostrat un joc molt fluït. Durant la primera part tots dos equips han disposat d’ocasions per obrir el marcador més preocupats però per mantenir les respectives porteries a zero. El poc encert i l’actuació dels dos porters, Isaac i Gato ha fet que durant la primera part el marcador no s’hagi mogut.

futsal CNS
Els nedadors han empatat en el debut de Nobau. Autor: C.D.

A la segona, els de Sabadell han sortit amb molta intensitat per anar a buscar els tres punts. Lozano ha estat a punt de transformar un golàs de camp a camp, però el porter colomenc Gato, l’ha evitat. Un contraatac local ha provocat l’expulsió d’un dels de Santa Coloma: el capità local, Manu, que conduïa la contra no ha pogut superar a Aitor, s’ha deixat caure i l’àrbitre li ha mostrat la segona targeta groga que li ha suposat l’expulsió. Amb superioritat numèrica, els nedadors han superat clarament al Ràpid, però el porter visitant, Gato, i els pals han evitat que pugés l’1 al marcador.

Ja amb tots els jugadors a la pista i a falta de 4 minuts per el final del partit, els colomencs han transformat una de les poques ocasions que han tingut. Oliver ha rematat al segon pal un potent xut d’Àlex Bria. A falta de 2 minuts, i amb un marcador injust pel joc que han mostrat, els visitant han tret al porter-jugador. Aquesta vegada, la pilota s’ha mogut molt ràpidament i a falta de només 20 segons, les passades ràpides han deixat sol a Carlos que no ha fallat i ha anotat el merescut 1 a 1. Amb pocs segons per al final del partit el Ràpid ha tret el porter-jugador, però ja no hi ha hagut temps per a més. Empat a 1 a camp d’un rival directe que manté al Natació Sabadell fora de les posicions de descens. Els nedadors han merescut més en un partit que ha mostrat un canvi en el joc que dóna esperances a l’afició.

Club Esportiu Escola Pia 10 – 2 Unión Santa Coloma

CE Escola Pia: Jordi Font, Carles Comadran, Oriol Comadran, Jordi Torras, Pepe Font, Jordi Sardà, Sergi, Héctor, Alex Germán, Marc Pagès, Llorenç Tarrés
Unión S. Coloma: Sergio, Peluca, Pitu, Pedro, Andrés, Adri, Ganchi, Amores, Alegre, Pol, Raúl, Javi, Manu
Gols: Jordi Torras (1-0 min. 4), Jordi Torras (2-0 min. 11), Carles Comadran (3-0 min. 14), Sergi (4-0 min. 17), Pepe Font (5-0 min. 18), Alegre (5-1 min. 21), Jordi Sardà (6-1 min. 23), Carles Comadran (7-1 min. 27), Sergi (8-1 min. 29), Pepe Font (9-1 min. 33), Pol (9-2 min. 36), Sergi (10-2 min. 37)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Carles Comadran i Jordi Font de l’Escola Pia i a Sergio i Andrés de la Unión Santa Coloma.

Ràpid Santa Coloma 1 – 1 Club Natació Sabadell

Ràpid SC: Gato, Sergio V., Álex Bria, Fran, Manu, Pablo Garcia, Oliver, Marcos, David Galvez, David A.
CN Sabadell: Isaac, Pep Girvent, Lozano, Arnau Casabon, Pau Puigdomènech, Aitor, Jaume, Carlos, Ruben Collado
Gols: Oliver (1-0 min. 35), Carlos (1-1 min. 39)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pep Girvent i Lozano del Natació Sabadell i a Álex Bria del Ràpid de Santa Coloma. A més ha expulsat amb doble targeta groga a Manu del Ràpid de Santa Coloma i a l’entrenador dels locals.

Foto portada: doble penalti a favor de la Pia. Autor: C.Domènech.