El golàs de falta de Piti Belmonte Jr (Foto: Jordi Sánchez)

Piti posa la màgia en la victòria del Sabadell B en el derbi davant el Tibidabo Torre Romeu

El Sabadell B ha mostrat les seves credencials de líder del grup quart de Segona Catalana guanyant per 1-5 al Tibidabo Torre Romeu al primer derbi del 2022. Un golàs de falta de Piti Belmonte Jr., emulant els que feia el seu pare, ha iniciat la golejada a l’última jugada de la primera part. El Sabadell és líder amb 4 punts de marge sobre el Castellar.

Tot en una jornada que ha vist les derrotes del Sabadell Nord (Primera Catalana), Can Rull RT (2a Catalana) i del Sabadell juvenil que ha perdut per 4-0 davant el Barça. La Sabadellenca no ha jugat pels casos de coronavirus del rival.

El Tibidabo ha aguantat 45 minuts al Sabadell B en un derbi amb bon joc per ambdos equips i sense targetes durant aquest primer temps. A l’ultima acció del primer temps ha arribat el 0-1. El llançament de falta de Piti Belmonte Jr, ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Víctor. Als anys 90 era habitual veure gols d’aquestes característiques del seu pare. Piti Jr ja va jugar a la pretemporada amb el primer equip.

El gol de PIti Belmonte Jr ha entrat pel mateix escaire (Foto. J,Sánchez)

La segona part ha començat com a acabat la primera. El Sabadell B amb dos gols ràpids de Raül Fernàndez i Carles Ferrer han sentenciat el derbi al minut 54. Sergi Jurado ha marcat pel Tibidabo l’1 a 3, però a l’últim quart d’hora, Vladyslav Kopotun ha fet doblet per concretar el definitiu 1-5.

Tibidabo i Sabadell B han jugat un derbi dels de tota la vida (Foto. J.S.)

En canvi, el juvenil A del Sabadell ha caigut derrotat per 4-0 davant el líder Barça en un marcador exagerat. Acaben la primera volta en la setena posició.

FITXA TÈCNICA:

Tibidabo TR: Víctor; Kilian, Xavi, Leoncio, Adrià, Dani, Romero, Toni Sánchez, Sergi Jurado, Fran Espinosa, Dani (Oriol, Xavi, Abel, Presas, Muñoz)

Sabadell B: Luka; Vargas, Mendoza, Oriol, Iker, Raúl, Jonathan, Piti, Ramoneda, Piñol, Yeray (Gausachs, Carles, Bustamante, Jose Juan, Kopotun).

Gols: 0-1, m.45: Piti, 0-2, m.52: Raúl; 0-3, m.54: Carles Fernández; 1-3, m.63: Sergi Jurado; 1-4, m.74: Kopotun; 1-5, m.89: Kopotun.

Dissabte, el Can Rull-Rómulo Tronchoni va trencar la bona ratxa perdent per 2-1 davant el Cerdanyola B. Marc Suárez va marcar el 0-1 però el filial cerdanyolenc va remuntar amb un gol de Juanma Fernández, el fill del candidat d’ERC, Gabriel Fernández. Al grup cinquè, la Sabadellenca no ha jugat per casos de covid del Racing Vallbona.

Classificació: 1- Sabadell B: 27; 2- Castellar: 23; 3-Pirinaica: 22; 4-Joanenc: 19, 5-Can Rull-Rómulo Tronchoni: 17;…9-Tibidabo: 13;…15: Sallent 4

A Primera Catalana, el Sabadell Nord ha començat l’any perdent 1-2 a casa davant el Tona i ara son avantpenúltims. Els visitants s’han avançat a prop del descans i han marcat el segon a l’hora de joc. Els de Pablo Becerril, jugant amb 10, han posat emoció amb el gol d’Enric Vega al 89.

Classificació: 1-Manlleu: 25; 2-Tona: 23;…12-Sabadell Nord: 10…14; Vic R: 8

Foto Portada: El llançament de falta de Piti Belmonte Jr que ha valgut pel primer gol del Sabadell B al derbi davant el Tibidabo Torre Romeu (Foto: Jordi Sánchez)