Sabadell-B

Primera derrota del Sabadell B

Victòria, empat i derrota. Així han anat les tres jornades que porta el filial arlequinat a tercera divisió. Aquest diumenge els de Toni Rodríguez van perdre en el duel de filials de tercera divisió, davant el filial del Nàstic de Tarragona, el Pobla Mafumet (2-1).

Primers minuts de molta intensitat al terreny de joc.  El conjunt tarragoní va aprofitar la situació per avançar-se als pocs minuts de partit amb un gol d’Álvaro, rematant amb el cap la pilota fins al fons de la xarxa. La resposta arlequinada no ha trigat gens. Aleix Domínguez ha gaudit de dos ocasions. La segona molt més clara, però un encertat Varo ha evitat el gol de l’empat. El porter del filial tarragoní tornava a ser clau evitant un cop més l’empat, però aquest cop de les botes de Cesc Clotet, després d’una gran passada de David Jiménez. El Pobla obligat a reaccionar després de l’atac rival. La primera la va treure Pol Moreno sota pals. La segona però, va acabar amb el doblet d’Álvaro. El davanter va rematar la pilota que va caure a l’àrea petita, deixant sense reacció a Sergi Tienda. Amb aquest resultat favorable als tarragonins, els dos equips van accedir cap als vestidors.

Els darrers 45 minuts de partit van ser del Centre d’Esports Sabadell, però un Pobla de Mafumet molt ben ordenat en defensa va fer impossible que el Sabadell sortís amb un punt cap a Sabadell. De fet, els de Toni Rodríguez van gaudir d’ocasions per fer-ho. Els locals, jugaven a la conta per mantenir el resultat. I aquest sistema va ser el que li va funcionar al conjunt vallesà per fer el gol de l’honor. Una gran aturada de Sergi Tienda es prolongaria amb un contraatac d’Agus Medina que des de la línia de fons va enviar una centrada enverinada i, un dels jugadors locals va empènyer cap a dins. Així amb quatre punts en el que va de temporada els arlequinats segueixen competint cara a cara amb tots els rivals.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Calavera, Roger Bonet (Vadillo, 61′), Denis Coch, Maxi, Bicho, Gabi López, Kike Tortosa (Gestí, 70′), Sergi Moreno, Alfons i Álvaro (Abel Rita, 80′).
CE Sabadell B: Sergi, Agus, Joan Noguera, Albert Estellés (Adrià, 69′), Pol Moreno, Marc Burgos (Marçal, 58′), David Jiménez, Aleix, Pol Roigé, Sandro (Yeray, 46′) i Cesc.
Àrbitre: Montoro Ferreiro, delegació de Barcelona. Grogues a Denis Coch, Kike Tortosa, Bicho, Gabi López; David Jiménez, Marçal, Yeray, Pol Moreno, Pol Roigé.
Camp: Estadi Municipal CF La Pobla de Mafumet, 250 espectadors.
Gols: 1-0 (10′): Álvaro. 2-0 (32′): Álvaro. 2-1 (90′): Bicho (p.p.).

Foto portada: un moment del partit. Autor: C.E.Sabadell / cedida.