Sabadell 3-1 Mirandés: El Sabadell torna a guanyar

• Miquel Olmo ha guanyat el seu primer partit com a entrenador del Sabadell després de cessar Salamero.

• L’equip ha plantejat un partit molt seriós del primer a l’últim minut.

El Sabadell torna a guanyar a l’estadi de la Nova Creu Alta i evita enfonsar-se en zones de descens gràcies a dos gols del davanter Aníbal i un de Collantes. El debut de Miquel Olmo com a màxim responsable de l’equip ha estat un clar estímul pel vestidor que ha començat el partit molt endollat.

La setmana no ha estat fàcil pel grup arlequinat, ni tampoc per la parròquia que segueix l’equip. El canvi d’entrenador, degut als mals resultats aconseguits en els darrers partits ha estat clau. El Sabadell, de la mà de Miquel Olmo, avui assegut a la banqueta com a primer entrenador (ja ho havia fet davant el Mallorca per sanció del ja exentrenador del Sabadell, Javier Salamero) ha aconseguit una victòria molt important per el futur immediat de l’entitat arlequinada, que continua encara en zones de descens, però a només un punt per sortirn-ne, només davant d’ell el filial del Futbol Club Barcelona, el proper rival.

Aníbal ha marcat per duplicat aquesta tarda. Foto: R.Benet

Els onze homes que han sortit d’inici ho han fet amb la màxima entrega i ambició per deixar els tres punts a Sabadell. Aníbal l’ha tingut només començar el partit, als dos minuts, però sense sort. Collantes, Gato i Longás juntament amb el davanter mexicà han estat els creadors en atac del conjunt arlequinat, que al minut 11 ja s’avançava al marcador amb un gol d’Aníbal, amb una asistència de Collantes.

L’assistent al gol marcaria tres minuts més tard el segon gol arlequinat, aquest cop assistit per Juanjo Ciércoles un dels davanters més en forma del Sabadell. Gonzalo Arconada, entrenador del Mirandés ha hagut de moure peces ràpidament i intentar aturar l’atac constant del Sabadell, fent entrar a Javi Flaño i Iván Agustín sacrificant a Alvaro Corral i Juan Muñiz. Tot i els canvis, el Sabadell, sense tant èxit ha continuat dominant el partit i creant ocasions, fins arribar al final de la primera meitat.

La segona, la sentència

A la represa el Mirandés ha sortit a per totes per posar-se en el partit, i als quatre minuts retallaria distàncies mitjançant Iván Agustín, un dels jugadors que han entrat a la primera mitja hora del primer temps (2-1). El Sabadell necessitava tancar el partit el més ràpid possible per poder respirar una mica. Martí Crespí, avui com a central, ha gaudit d’una ocasió de gol, també Longás, però Dani, el porter del Mirandés ha aturat les dues ocasions arlequinades. No podria aturar la jugada de Collantes que acabaria finalitzant un Aníbal amb gol, que ha sentenciat el partit fent el tercer gol de la tarda (3-1).

Miquel Olmo: “Em sento preparat per continuar endavant”

En sala de premsa Miquel Olmo s’ha mostrat molt content per la victòria de l’equip pel pes que significava tant per l’equip com per l’afició. Se li ha preguntat si es veu amb confiança per aferrar-se a la banqueta i canviar l’opinió de la junta a l’hora de buscar nou entrenador, i el terrassenc s’ha mostrat molt il·lusionat.

Sabadell: Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Toni Lao; Juanjo, Hidalgo, Longás (Arteaga, min. 75); Gato (Sotan, min.82), Collantes i Aníbal (Llorente, min.89).
Mirandés: Dani; Malón, Caneda, Álvaro Corral (Javi Flaño, min.20), Ríos; Lucena (Goiria, min.76), Nagore; Iriome, Juan Muñiz (Iván Agustín, min. 33), Barahona; i Igor Martínez.
Gols: 1-0, Aníbal (m. 10); 2-0, Collantes (m. 13); 2-1, Iván Agustín (m. 49); 3-1, Aníbal (m. 66).
Àrbitre: Munuera Montero (comitè andalús). Ha amonestat al local Gato, i als visitants Iriome i Ríos Reina.
Incidències: Partit corresponent a la 16ª jornada de Segona Divisió. 2.827 espectadors.

Foto portada: l’equip, celebrant un dels gols. Autor: R.Benet.