Futbol Sala

Segona jornada, de nou, victòria col·legial i derrota nedadora

• El Natació Sabadell no pot amb el filial del Marfil Santa Coloma en l’estrena a casa.

• L’Escola Pia suma de tres en tres i segueix liderant la categoria.

El Club Natació no aconsegueix sumar contra un potent Marfil Santa Coloma “B” a casa (1-5). L’Escola Pia aconsegueix una nova victòria a Cornellà que els manté al liderat (2-6)

El Club Natació Sabadell no s’ha pogut estrenar a Cal Balsach amb victòria. El conjunt de Jordi Nobau, conscient de l’entitat del rival, ha sortit a esperar als visitants tancats a camp propi. Així, el domini ha estat pel conjunt de Santa Coloma però la possessió no s’ha concretat en forma d’ocasions clares. Així els sabadellencs han pogut aguantar els primers 8 minuts. A partir del minut 9 els visitants han començat a arribar a la porteria nedadora. Tot i que Marc Torras ha estat molt segur sota pals, no ha pogut fer res quan al minut 9, Toti ha avançat al filial del Marfil amb un potent xut exterior. No ha passat ni un minut quan Sánchez ha fet el segon pels colomencs. Minut fatal pels de Nobau que han vist com tard o d’hora s’haurien d’obrir per poder treure alguna cosa en l’estrena a Cal Balsach. Malgrat tot, els visitants han seguit amb el domini del partit, però els nedadors han començat a inquietar la porteria visitant al contraatac. Amb 0 a 2 al marcador s’ha arribat al descans, però amb l’esperança de la reacció a la segona part.

A la segona part, els de Jordi Nobau han seguit amb seguretat a darrere esperant al rival i a l’espera de treure contraatacs clars. Han aguantat bé als visitant però al minut 24 una bona combinació dels visitants ha permès a Pitu fer el tercer. Amb aquest resultat el Natació Sabadell ha volgut mantenir la possessió de la pilota per tal d’intentar crear perill però la forta pressió a camp contrari dels visitants, no els ha permès treure la pilota amb condicions i els de Santa Coloma han pogut crear contraatacs. En un d’ells, Toti ha sentenciat amb el 0-4 i al minut 31, de nou en un contraatac Peluca ha fet el cinquè. 2 minuts més tard, al 33, Aitor Rodríguez finalment ha aconseguit anotar pels locals en una contra. Tot i tenir algunes arribades més, no hi ha hagut temps per més i el gol només ha servit per maquillar el marcador. 5 a 1, partit complicat pel club, que ha tingut en molt pocs moments la sensació de domini, i derrota clara, això si, davant un rival que la campanya anterior va acabar quart, just per davant del Bar Mi Casa, el botxí dels de Jordi Nobau a la primera jornada. Per tant, inici de temporada complicat pels nedadors que esperen començar a sumar la setmana que ve en una pista complicada com la del Cover Premià de Mar.

Victòria treballada de l’Escola Pia a Cornellà (2-6)

De nou contra un recent ascendit l’Escola Pia ha fet valdre l’experiència a la categoria i ha sumat una nova victòria que els permet seguir al capdavant de la classificació. Tot i així els de Pedro Donoso han començat el partit perdent. Després d’uns primers minuts molt intensos i igualats els de Donoso han començat a veure porteria però han estat els locals qui s’han avançat al minut 8 en un contraatac. Amb el marcador desfavorable els de Sabadell han posat una marxa més, i de la intensitat i la pressió ha arribat el premi al minut 13: doble-penal i gol de Jordi Sardà. Només 1 minut més tard, fruit d’una recuperació de Sergi, ha sigut el gran dels Sardà, Santi, qui al segon pal ha capgirat el marcador. Ja amb el marcador a favor, els col·legials han dominat més còmodament i els locals, més desorientats han sumat un altre falta i, per tant, doble-penal. Aquest cop Jordi Sardà no l’ha transformat, però Sergi, molt atent, ha caçat el rebot i ha anotat el tercer. 1 a 3, descans i victòria parcial sabadellenca.

A la segona meitat, la possessió ha sigut encara més favorable als de Donoso i el domini més còmode. Tot i així, en un xut exterior els de Cornellà han aprofitat el rebot del pal i han escurçat distàncies. 2-3, però no hi ha hagut temps per al patiment. Només treure de mitja pista, Jordi Torras, ha transformat, per l’escaire, un autèntic golàs que ha suposat el 2 a 4 i ha trencat la reacció local. Un gol que ha fet molt mal als de Cornellà i que ha permès als de Can Colapi crear nombroses ocasions clares i en una contra, Jordi Sardà, ha anotat el cinquè i el segon particular. Finalment, a falta de 2 minuts, Dani Castro ha fet el 2 a 6 definitiu. Victòria clara però treballada del conjunt de Pedro Donoso que suma ja 6 de 6 i lidera la categoria de bronze. Dimarts 23 de setembre a tres quarts de nou, estrena a la Copa del Rei a la pista de l’Hospitalet Bellsport. I el cap de setmana vinent al pavelló del carrer Garcilaso, partit complicat per seguir sumant amb la visita de la Unión.

Club Natació Sabadell 1 – 5 Marfil Santa Coloma “B”
CN Sabadell: Marc Torras, Jaume Figueras, Pep Girvent, Jordi Lozano, Arnau Casabón, Aitor Rodríguez, Marc García, Eduard Jiménez, Javi, Arnau Huguet, Carlos Naranjo, Álex Marcos.
Marfil S. Coloma “B”: Álvaro Lacuesta, Pitu, Javi, Pol Tolrà, Óscar, Eric Pérez, Toti, Peluca, Sánchez, Álex.
Gols: Toti (0-1, min. 9), Sánchez (0-2, min. 9), Pitu (0-3, min. 24), Toti (0-4, min. 26), Peluca (0-5, min. 31), Aitor Rodríguez (1-5, min. 33).
Incidències: l’àrbitre únicament ha mostrat la targeta groga a Pol Tolrà, del Marfil Santa Coloma “B”.