Un gol de Forgas al minut 87 esgarrapa un punt pel Sabadell

Avui s’ha el Sabadell ha tornat a jugar fora, el primer partit després de la primera victòria com a visitants fora de casa. Els de Miguel Álvarez han sortit molt forts en el primer temps, a no deixar escapar els tres punts davant la Pobla de Mafumet en  un camp complicat.

El conjunt arlequinat ha avisat amb una doble ocasió de Pirulo i Marc Fernàndez que ha aturat el porter Varo, protagonista del matinal de futbol. El Sabadell ha dominat el partit, combinant, amb solvència defensiva i amb un Eloy Gila molt actiu, el dia que ha debutat com a arlequinat en partit oficial. Als tarragonins els han anul·lat un gol per fora de joc, i més tard, en els últims minuts de la primera meitat el Sabadell ha pogut marxar amb avantatge al marcador al xiular un penal a favor dels arlequinats ja al tocar la mà d’un defensor de la pobla. Marc Fernàndez ha estat l’encarregat de xutar-lo i un atent i providencial Varo, l’ha aturat. Amb el 0-0 al marcador i amb un Sabadell que mereixia més, els dos equips marxaven camí de vestidors.

A la represa el Sabadell ha baixat una mica el nivell, però no la competitivitat. D’això se n’ha aprofitat La Pobla, amb un parell de plantades a l’àrea defensada per Craviotto que ha estat prou solvent. En una d’aquestes, Agus ha provocat un penal que Nacho Pérez s’ha encarregat de transformar, enganyant aquest cop sí a Craviotto. Poc més en una segona meitat travada i amb un Sabadell que a la desesperada i amb un home més ha buscat el gol de l’empat, la mínima recompensa que mereixia l’equip. L’entrada de Forgas en els darrers minuts ha fet efecte i ha anotat l’empat en els 86 de partit.

Amb un punt més, el Sabadell espera ja a l’Espanyol B el proper diumenge a les 12h.

Foto portada: final del partit. Autor: @cesabadell via Twitter.