Un Sabadell desconegut perd a Peralada

Disnova patrocina aquesta crònica.

El Sabadell ha sumat la cinquena derrota de la temporada a Peralada. Els gols de Carbonell, Paik i Diaby han permès els gironins sumar tres punts d’or. Arturo s’ha estrenat amb la samarreta arlequinada amb un gol que ha tornat a ficar l’equip en el matx.

Tot i la bona presència de públic arlequinat, la primera part no ha sigut bona pel Sabadell. Un Peralada seriós i un terreny de joc poc favorable als seus interessos han condemnat els sabadellencs. Només un xut mossegat de Pol Moreno al minut 27 i un llançament creuat d’Arturo que ha marxat fora han sigut les úniques ocasions pels visitants.

El Peralada, en canvi, va ser el protagonista. Encara que no han gaudit de moltes ocasions, Carbonell ha aprofitat una falta perillosa per enviar la pilota directa al fons de la xarxa i posar l’1-0 en el marcador. La nota negativa l’ha posat Eric Montes, que ha hagut de marxar lesionat a dos minuts del descans.

Reacció a la reacció

Tres minuts ha tardat el Centre d’Esports en empatar el partit. Pol Moreno ha sigut l’encarregat de ficar el seu equip en el partit. L’alegria, però, ha durat poc. Sis minuts després, Paik ha posat el 2-1. I no ha quedat en això. Sis minuts més tard, Diaby ha enviat l’esfèric dins la porteria de Roberto després que Santi Bueno l’hagi tret enrere in extremis.

Quan tot semblava tancat, a cinc minuts del final, Arturo ha posat el 3-2 al Municipal de Peralada. El davanter arlequinat s’ha estrenat després de rebre una gran assistència de Guillemenot. Tot i l’últim esforç del Sabadell, el conjunt de Toni Seligrat no ha pogut evitar la cinquena derrota de la temporada.

CF Peralada: Marc Vito, Carbonell, Santi Bueno, Diaby, Maxi Villa, Eric Montes (Romero, 43’), Iu Ranera, Andzouana, Paik (Estellés, 69’), Soni i Manel Martínez.
CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Josu Ozkoidi, Pol Moreno, Aleix Coch, Migue, Felipe Sanchón, Pedro Capó (Guillemenot, 67’), Marc Martínez, Adri Díaz i Arturo.
Gols: 1-0, 29’, Carbonell; 1-1, 48′, Pol Moreno, 2-1, 55′, Paik; 3-1, 62′ Diaby;3-2, 85′, Arturo.
Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer (balear). Ha amonestat als locals Paik, Romero, Diaby. I als visitants Pol Moreno.
Estadi: Municipal de Peralada.

Foto portada: un moment del partit. Autora: Dihör.