Un solvent Cornellà s’endú els tres punts de la Nova Creu Alta

Gerro d’aigua freda pel Centre d’Esports Sabadell, que havia començat l’any 2016 a tota velocitat amb nou punts de nou possibles. I que amb una victòria somiava amb haver dormit en les posicions de promoció d’ascens per primer cop en tota la temporada. Però no ha estat possible.

Un eficient Cornellà, que ha fet el seu partit, s’ha endut els tres punts de la Nova Creu Alta després d’un gol de David en una jornada a pilota parada en el minut 68. Ha estat una de les poques ocasions de l’equip del Baix Llobregat, però ha estat suficient per guanyar a domicili. El Sabadell, fiable a casa, s’ha enfrontat contra el millor visitant del grup 3 de la Segona B. Un Cornellà que té clar a que juga, aprofita les seves fortaleses i sap combatre els seus defectes. I un equip que ja va guanyar (3-2) el Sabadell a casa en la primera volta en un partit boig i ara ho ha tornat a fer, amb un partit més ortodox. Per tant, si calgués a finals de temporada, goal average perdut.

Els 90 minuts han estat molt igualtats, com marca la categoria, i l’equip de Miguel Álvarez, voluntariós, no ha fet un dels seus millors partits en atac, però ha tingut algunes ocasions per guanyar o, almenys, empatar. L’última, d’Ernest Forgas, al minut 89 i que ha pogut significar l’empat. Però no ha vist porta.

El pitjor de la derrota, la tercera a casa, és la sensació d’haver perdut una oportunitat per fer un cop de puny sobre la taula i presentar la candidatura a la zona noble de la taula. Les places de promoció estan ara a cinc punts. Els arlequinats queden a la zona mitja de nou, en novena posició. Proper partit, diumenge vinent a la Pobla de Mafumet.