Victòria de la Pia i desfeta del Club a una setmana del derbi

• Els gols dels germans Comadran dónen una nova victòria a la Pia (2-4).

• El Marfil no dóna cap opció al Natació Sabadell (0-8).

Els gols de Carles i Oriol Comadran i el bon treball defensiu dónen una victoria important a l’Escola Pia a Sant Vicenç dels Horts. El Club Natació rep una dura golejada a casa contra el segon classificat

Partit complicat pels de Nobau contra el Marfil Santa Coloma. Tot ja ha començat malament amb la lesió del porter local Isaac quan no s’ha jugat ni un minut del partit. Tot i que els de Santa Coloma han tingut el domini de la pilota els de Sabadell s’han tancat bé al darrera. Tot i així no han pogut fer res quan Álex, al minut 1, ha obert el marcador en transformar un molt bona assistència del sabadellenc i ex de l’Escola Pia, Dani Castro. Amb 0 a 1 al marcador els nedadors han seguit aguantant el domini del Marfil, buscant les seves opcions a la contra. Però han arribat els minuts fatídics: al minut 9, Pitu ha fet el 0 a 2, molt semblant al primer gol i Jordi per partida doble al mateix minut 9 i al 10 ha fet el 0 a 3 i el 0 a 4. Els de Sabadell, amb un dolorós 0 a 4 han volgut aguantar novament per arribar el descans, si més no, amb aquest marcador i aprofitant els contraatacs. Tot i així, han sigut de nou els visitants els que han fet els gols. Als últims 2 minuts, Pitu aprofitant una assistència de Pol Tolrà i Èric, en aprofitar una pèrdua dels locals han situat el 0-5 i el 0-6. Mala primera part del Club, que ha vist com en minuts concrets el Marfil ha situat un molt complicat 0 a 6 al marcador.

A la segona part, els de Nobau s’han posat les piles. Han pogut treure gran part del domini als colomencs i han creat algunes ocasions clares que s’han trobat però, amb la bona actuació del porter visitant, Álvaro, que les poques actuacions que ha tingut han estat molt encertades. El segon període, molt més igualat que el primer s’ha trencat en un córner. Al minut 25, en una jugada assejada, els visitants han fet el 0 a 7 mitjançant, de nou, Álex. Els sabadellencs, però, han seguit disputant el domini al segon classificat i ha disposat de nou d’opcions per obrir el seu marcador. No ha sigut fins l’últim minut del partit, quan el Natació Sabadell estava centrat en l’atac, que Marc ha fet el definitiu 0 a 8. Molt millor segona part del Club en la que el parcial ha estat només de 0 a 2 i el treball defensiu ha estat molt més bo. Dura derrota dels de Nobau a casa a falta d’una setmana pel derbi contra l’Escola Pia i a Can Colapi, un dels pavellons més complicats de la categoría. Els mals resultats dels 3 equips de la zona perillosa fan que, tot i la derrota, el Club Natació es mantingui fora del descens.

La Pia segueix forta

Nova victoria de l’Escola Pia que allarga a quatre la ratxa de partits guanyats. Tot i que el partit ha començat força travat, els de Donoso han estat dominant i han tingut algunes ocasions clares però han estat els locals, els de Sant Vicenç dels Horts, els que han obert el marcador. Guti amb un potent xut des de fora l’àrea en un contraatac ha fet l’1 a 0. Amb el marcador en contra els de Sabadell no han perdut la cara al partit i han augment el seu domini. Finalment, el minut 14 aquest domini s’ha concretat amb l’empat: Carles Comadran ha aprofitat una bona assistència de Pepe Font per situar l’1 a 1. Només un minut més tard, l’Escola Pia ha capgirat el marcador. Carles Comadran, de nou, amb un autèntic golàs després d’una jugada individual ha fet l’1 a 2. A més, a falta de 50 segons pel descans, ha estat el seu germà Oriol Comadran, qui aprofitant un rebot ha fet l’1 a 3. Novament, bona primera part dels de Can Colapi.

Un temps mort al partit de l'Escola Pia. Autor: C.Domènech

A la segona part, els micasistes han sortit amb més intensitat per donar la volta al marcador, però la mala puntería i la bona actuació del porter visitant, Santi, no els ha permès retallar distàncies. L’Escola Pia però, quan ha tingut la pilota i als contraatacs ha portat molt perill. Al minut 25, de nou en una gran jugada individual, Carles Comadran, fent així el seu hat-trick particular, ha situat l’1 a 4 al marcador. Tot i l’1 a 4, els locals no s’han donat per vençuts i han seguit a l’atac. L’excel·lent treball en defensa dels de Donoso no ha permès anotar als locals i ha servit als de Can Colapi per armar contraatacs molt perillosos. En un d’ells, Jordi Sardà ha enviat la pilota al pal. A falta de cinc minuts però, ni la defensa visitant ni el porter Santi no han pogut evitar un bon gol de Macián des de fora de l’àrea que ha suposat el 2 a 4. Amb el gol, els de Sant Vicenç, crescuts, han sortit amb el porter-jugador per anar a buscar el partit. Novament, s’han trobat un molt bon treball en defensa i una bona actuació del porter que han fet que el marcador ja no s’hagi mogut. Fins i tot, els sabadellencs haguessin pogut augmentar les distàncies mitjançant Sergi que en un contraatac ha enviat la pilota al pal. 2 a 4, victoria important de l’Escola Pia a una pista complicada que els sitúa, a falta del partit aplaçat que té el Pallejà amb el Montcada, tercers a 3 punts del segon, el Marfil “B”, i a 6 del líder, la Unión Santa Coloma.

La setmana que ve derbi al pavelló del carrer Garcilaso.

Club Natació Sabadell 0 – 8 Marfil Santa Coloma “B”

CN Sabadell: Isaac, Rubén Collado, Lozano, Carlos, Pau Puigdomènech, Aitor, Arnau Casabon, Arnau Huguet, Rubén Fuentes, Jaume, Pep Girvent.
Marfil SC “B”: Pitu, Javi, Eric, David, Castro, Álvaro, Álex, Marc, Jordi, Óscar, Pol Tolrà, Sergio.
Gols: Álex (2), Pitu (2), Jordi (2), Eric, Marc.
Incidències: el partit s’ha parat al primer minut per la lesió del porter local, Isaac.

Futbol Sala Bar Mi Casa 2 – 4 Club Esportiu Escola Pia

FS Bar Mi Casa: Brian, Rusi, Macian, Ramon, Esteve, Benet, Alberto, Renatinho, Guti, Xavi Pavo.
CE Escola Pia: Marc Pagès, Jordi Font, Santi, Carles Comadran, Oriol Comadran, Jordi Torras, Alex Germán, Sergi, Xarau, Jordi Sardà, Pepe Font.
Gols: Carles Comadran (3), Oriol Comadran, Guti, Macián
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la tarjeta groga a Santi, Pepe Font i Torras de l’Escola Pia i Macián i Renatinho del Bar Mi Casa.

Foto portada: un moment del CNS-Marfil. Autor: C.Domènech.