Al CN Sabadell li sobra l’últim minut i es queda sense Supercopa

Un gol d’Alejandro Bustos a minut i mig per al final ha donat al Zodiac Atletic Barceloneta (7-8) la 17a Supercopa d’Espanya davant un Astralpool CN Sabadell que ha anat tot el partit per davant al marcador. Partidàs sense premi el que ha fet l’equip de Quim Colet davant l’etern favorit a guanyar-ho tot. El porter Edu Lorrio que ha aturat dos dels tres penals durant el partit ha estat escollit com a millor porter. Bustos, que té el seu germà Jose Javier al Sabadell, ha estat lMVP de la Supercopa.

La final ha començat amb molt de respecte entre els dos equips i un notable desencert en atac especialment per a l’Atlètic Barceloneta que ha desaprofitat  les quatre superioritats que va disposar inclòs un penal a l’últim segon que Edu Lorrio ha aturat davant Felipe Perrone. El Sabadell ha encertat a la tercera jugada en superioritat per anotar l’1-0 pel jugador del planter Josep Bonet en una bona combinació per arribar amb aquesta mínima renda al final del primer quart.

Fran Valera defensat per Fran Fernández. Autor: J.Sánchez

L’Atlètic ha trigat deu minuts a anotar el seu primer gol, per mitjà de Luke Pavillard (1-1) ia partir d’aquí es van succeir els gols de Sergi Cabanas per al 2-1 replicat per Felipe Perrone per al segon empat, a 2.

El Club ha tornat a la càrrega amb una gran defensa i l’encert en atac de Fran Valera i Kostas Averka per situar-se amb avantatge de dos gols (4-2). L’equip d’Elvis Fatovic va tornar l’equitat a 4 amb els gols de Pavillard de penal i un altre d’Unai Biel per arribar 4-4 a l’equador de la final.

Kostas Averka ha fet el 4-2 en aquesta jugada. Autor:J.Sánchez

Fran Valera i especialment el porter Edu Lorrio han estat determinants al tercer quart perquè l’equip de Quim Colet continués amb la iniciativa al marcador. Valera ha anotat el seu segon gol per al 5-4 i a continuació Lorrio va parar el segon penal, en aquest cas davant Biel. Tot al contrari que Bernat Sanahuja que ha marcat la pena màxima per arribar al 6-4 i fins i tot va malmetre una superioritat per anar-se’n de tres al marcador.

L’At.Barceloneta, amb el seu ofici habitual a les finals, ha marcat en l’última jugada del tercer quart, amb tant de Bustos i en la primera de l’últim per mediació del montenegrí Matkovic per tornar el 6-6 a l’electrònic.

El cor de Sergi Cabanas ha mantingut  les esperances del Sabadell anotant el 7-6 trobant la rèplica de Miguel de Toro per a un nou empat, a 7. L’Atlètic ha trobat el seu moment per donar el cop final després d’estar tot el partit per darrere al marcador amb el 7-8 d’Alejandro Bustos a minut i mig per al final. Bernat Sanahuja s’ha trobat amb el travesser en l’última jugada.

CN Sabadell, subcampió de la Supercopa. Autor: J.Sánchez

Fitxa tècnica:

7-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (1p), Gil, M.Teclas, Veich, Valera  (2), Bertran, Cabanas (2), Averka (1), Banicevic, Bonet (1), Bustos, X.Teclas
8-Zodiac Atletic Barceloneta: Aguirre; Famera, Matkovic (1), Munárriz, De Toro (1), Paul, Pavillard (2,1p), Fernández, Tahull, Perrone (1), Biel (1), Bustos (2), Porter.
Arbitres: Colominas i Castellà. Ex. Bustos (m.31)
Parcials: 1-0, 3-4, 2-1, 1-3

Foto portada: Colet, donant instruccions. Autor: J.Sánchez