Sabrina van der Sloot en acció. Autor: David J.

Champions: el Club goleja a França i ja és a un punt de la Final Four

L’Astralpool CN Sabadell ha golejat per 10-19 el Mulhouse francès i acabarà l’any amb ple de 12 punts a la Champions amb sis punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Alimos grec, quan resten només sis punts en joc. Per tant les sabadellenques només necessiten un punt en dues jornades per repetir una nova Final Four. Tot en una setmana en que van guanyar a l’Steaua a la Champions masculina. Doblet.

Les jugadores de David Palma han repetit gairebé la mateixa victòria de la primera jornada quan van vèncer per 10-18 fa un mes. El Sabadell ha dominat el matx des de l’inici amb dos gols de Judith Forca i Sabrina van der Sloot (0-2) en un primer quart amb festival golejador amb nou dianes en vuit minuts.

Debuta Aznar

El nou fitxatge, Alejandra Aznar, s’ha estrenat amb les vallesanes a Europa anotant el 3-6 amb què ha finalitzat el primer quart. També ha debutat Cristina Solo a la convocatòria. Sofia Giustini i Irene González no han jugat.

Les sis vegades campiones d’Europa han augmentat el seu avantatge fins a arribar a l’intermedi amb un clar 4-9. un altre festival de gols -amb nou gols més- però aquesta vegada les franceses ha marcat més per a un parcial de 5-4 per deixar el 9-13 a l’electrònic, en un quart de relax vallesà.

Tot al contrari que en l’últim període quan Sabrina van der Sloot -cinc gols- i companyia han sumat sis nous gols fins al contundent 10-19 final. La Champions descansa fins al març.

10-Mulhouse: Hedges (Edgerton); Dhalluin (1), Battu (-), Bouloukbachi (1), Guillet (3), Chiappini (1), Andrés (-), Raspo (-), Heurtaux (-), Menakerman (1), Radosaviljevic (3), Daule (-)
19-Astralpool CN Sabadell: Ester (Carrasco); Mati Ortiz (-), Leiton (1), Van der Sloot (5), Keuning (2), Casado (1), Solo (-), García (2), Forca (3), Bea Ortiz (3), Jurado (-), Aznar (2)
Arbitres: Moustata (ROU) y Debreceni (HUN).
Parcials: 3-6, 1-3, 5-4, 1-6

Foto portada: Sabrina van der Sloot ha fet cinc gols. Autor: D.Jiménez