Foto portada: el porter del CN Sabadell, Edu Lorrio, aquest dissabte. Autor: @CNSabadell via Twitter.

Champions: el Club perd a Brescia amb orgull

——-PUBLICITAT——-

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut 7-4 a Brescia (Itàlia) en el seu millor partit a la Champions. El Brescia arribava com a líder a aquesta tercer jornada i com un clar candidat a lluitar pel títol. El Sabadell ha fet un partit excel·lent en defensa amb una gran actuació d’Edu Lorrio mentre que en atac li ha costat molt davant un rival ple d’internacionals.

El Sabadell ha jugat al mateix nivell que ho fa a la Lliga on ha guanyat els nou partits que el fan ser líder. A la Champions, va perdre per 7-10 en un gran partit davant el Ferencvaros i després va sumar 1 punt davant l’Spandau.

La visita a Brescia era la primera de la temporada fora de casa. José Javier Bustos ha fet el 0-1 en el primer atac i despres els italians amb tres gols de Kharkov, Alesiani i Luongo han posat el 3-1. El capità Sergi Cabanas ha reduit pel 3-2 amb un golàs i de nou, Kharkov ha anotat el 4-2 al final del primer quart

Festival dels porters Tesanovic i Lorrio

A partir del segon quart, els dos porters Petar Tesanovic i Edu Lorrio han estat els grans protagonistes. Lluc Bertran ha marcat el 4-3 amb opcions per empatar durant uns minuts fins que Di Somma el 5-3 a dos minuts pel final del segon quart.

El marcador no s’ha mogut en els seguents 12 minuts – una circumstància que parla clarament de l’eficàcia dels porters i de la ineficàcia dels atacs. A l’inici de l’últim quart, Di Somma de penal ha fet el 6-3 amb resposta de Bernat Sanahuja fins que Dolce ha posat el definitiu 7-4.

7-Brescia: Tesanovic; Dolce (1), Presciutti, Gianazza, Lazic, Vapenski, Renzutto, Kharkov (2), Alesiani (1), Luongo (1), Di Somma (2), Gitto, Baggi
4-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (1), Gil, M.Teclas, Veich, Valera, Bertran (1), Cabanas (1), Averka, Banicevic, Bustos (1), Bonet, X.Teclas
Arbitres: Ohme (ALE) i Fodor (HUN).
Parcials: 4-2, 1-1, 0-0, 2-1

Foto portada: Espectacular actuació del porter del CN Sabadell, Edu Lorrio