Clara derrota del CN Sabadell davant l’Eger (7-15)

El CN Sabadell Astralpool masculí va complir un altre tramit de la Champions League en rebre a Can Llong al potent Eger hongarès, segon en la classificació del grup, davant del qual va ser derrotat per 7-15.

El Club va acusar un cop més l’absència de Pepe Motos, un porter de gran nivell, però, és evident que davant un quadre potent com el Eger, on militen jugadors com Rasovic, que van col·locar cinc dianes a la porta vallesana, poc es podia fer.

En el primer quart els sabadellenc van contenir  el potencial magyar anotant un 2-3 de parcial i una cosa semblant va passar en el segon, 3-4, però després del descans es va deslligar la capacitat ofensiva del rival i ja va ser impossible detenir-lo. Amb un parcial de 2-5 tenien resolt el partit, però el van rematar amb tres gols en l’últim període en què els sabadellencs no van aconseguir puntuar.

Un moment del partit. Foto: CN Sabadell via Twitter.
Cabanas, en un moment del partit. Foto: CN Sabadell via Twitter.

Ja en el partit d’anada jugat a Hongria, l’Eger havia guanyat el CN ​​Sabadell per ampli marge 14-5.
Com diem al Club va complir un tràmit perque estar aquest any a Europa, amb la formació que presenta, era buscar un al·licient per als jugadors i que es “doctorin” en l’alta competició cara al futur.

CN Sabadell Astralpool: S. cabanas (2), Carrillo (3), Matoso (1), Pujol, Bustos, L.Escribano, Muller, Fenoy, Gallec (1), Carrasco, V Cabanas, i Mardonez.
ZF Eger: Mtrovic, Angyal (1) Rasovic (5) Avramovic, Hosnyanszky (4) Lorinez (1) Deker Kovacs (1) Biros, Vlachopoulos (1) Bedo (1) Harai (1) i Csiszar.
Àrbitres: De Jong (Hol) i Obradovic (Montenegro).
Parcials: 2-3,3-4, 2-5 i 0-3.

Foto portada: López Escribano, en un moment del partit. Foto: CN Sabadell via Twitter.