Foto portada: la capitana del CN Sabadell, Maica Garcia, a l'inici del partit. Autor: cedida.

Champions: el Club venç el Dunaújváros amb la ment posada en la Supercopa d’Europa

Les campiones d’Europa no perdonen. El Club Natació Sabadell s’ha imposat al Dunaújváros hongarès en la Champions League femenina i tanca la primera volta amb nou punts i ple de victòries. Tot amb la ment posada en la final de la Supercopa d’Europa, que disputen en 72 hores davant l’USVE de Budapest. El primer pas del combinat de partits a Hongria s’ha superat amb ofici.

Malgrat la victòria, el partit ha tingut la seva història ja que el Club, eminentment un conjunt ofensiu, ha tingut problemes durant els primers quarts per marcar i s’ha anat al descans llarg amb un exigu 4-5 favorable. Però al tercer quart les de David Palma han vist porteria i han deixat gairebé resolt el partit, amb un 6 a 9. Tres gols de distància són molts gols contra el campió si no hi ha desfeta. No obstant, el Dunaújváros ha aprofitat el darrer quart i s’ha acostat a només un gol, 8-9, en el tram final del partit, i han tingut la darrera del partit, que ha aturat Laura Ester sobre la botzina.

El Club tanca la primera volta de la fase de grups amb ple de victòries després de véncer l’Alimos, el Mulhouse i ara el Dunaújváros. Els campions de cada grup van directes a la Final a Quatre de la primavera.

Amb la ment a Budapest

Superades les hongareses, les sabadellenques ja pensen en dimarts, quan es jugen el primer gran títol de la temporada: la Supercopa d’Europa. Serà a la capital hongaresa, Budapest, contra l’USVE. Les de Palma no guanyen la Supercopa europea des de l’any 2016, encara en època Nani Guiu, quan es van imposar al Mataró a l’Escullera. Van perdre a Can Llong l’any 2019 contra l’Orizzonte de Catània.

Tenen tres Supercopes europees (sis Champions) i ara en volen la quarta. La cita serà dimarts a les 18.45 hores.

Parcials: 2-3, 2-2, 2-4, 2-0.

Foto portada: la capitana del CN Sabadell, Maica Garcia, a l’inici del partit. Autor: cedida.