Foto portada: l'equip femení del CN Sabadell, després d'accedir a quarts de finals de l'Eurolliga. Autor: CN Sabadell via Instagram.

El CN Sabadell, entre els vuit millors d’Europa tot i perdre contra el Mataró

El partit final, el que enfrontava els dos grans equips catalans Sabadell i Mataró, es va decantar pels del Maresme, per un sol gol de diferència però al còmput de l’eliminatòria el CN ​​Sabadell té favorable el goal average i passa a la següent ronda igual que el conjunt magiar del Dunaujvaros.

El Sabadell passa com a primer de grup, i aquest era l’objectiu perquè li sigui més favorable el contrincant de quarts. Davant el Mataró, el Sabadell ha jugat amb un rival que coneix molt bé les jugadores vallesanes. Dani Ballart les estudia sempre amb molta atenció. 3,47 per concloure el primer quart marca Bella Marcoch, a 3,24, va empatar Judith Forca, però abans de concloure el quart quan només faltaven 22 segons Cristina Nogué va col·locar l’1-2.

Foto portada: un moment del Sabadell - Mataró de la segona fase de l'Eurolliga 2021-2022. Autor: CN Sabadell via Twitter.
Un moment del Sabadell – Mataró de la segona fase de l’Eurolliga 2021-2022. Autor: CN Sabadell via Twitter.

Igualat el segon quart saldat amb taules a tres gols, que afavoria els interessos del Mataró, un avantatge real però també psicològic per a les sabadellenques que anaven darrere en el marcador. Tan justa és la diferència entre els dos equips que s’ha succeït un cúmul de jugades d’empat i gol, però sempre el quadre que dirigeix ​​Dani Ballart ha estat al capdavant de l’electrònic 4-5 en acabar el segon quart, 7-9 el tercer i al final per un sol gol de diferència, 9-10.

El que importava, malgrat la derrota, era que els números sortissin i al triple empat a punts el Sabadell encapçalés la classificació com així ha estat. És clar que a nivell domèstic, perdre davant el Mataró cou una mica, fins i tot reconeixent que és un gran equip. Dels quatre equips espanyols que afrontaven aquesta segona ronda classificatòria, només l’Astralpool Sabadell continua endavant. Terrassa, Mediterrani i Mataró han quedat fora de la classificació. L’equip de Dani Ballart necessitava vèncer per 4 gols per accedir a la ronda següent en detriment del Sabadell.

Ara a pensar en quarts i somiar amb la final.

Astralpool CN Sabadell: Ester; Ortiz (1), Games (-), Van der Sloot (3), Serrano (-), Steffens (-), Casado (-), García (-), Forca (1), Keuning (1), Pérez (- ), González (2) i Carrasco.
STM CN Mataró: Sánchez; Morell (-), Van der Kraats (1p), Gual (1), Sevenich (2), Timofeeva (-), Cambray (-), Nogué (1), Bach (-), Bertran (-), Espar (2) ,1p), Markoch (3), Colominas.
Àrbitres: Markopoulou (Grècia) i Nicolosi (Itàlia),
Parcials: 1-2, 3-3, 3-4 I ,2-1.

Foto portada: l’equip femení del CN Sabadell, després d’accedir a quarts de finals de l’Eurolliga. Autor: CN Sabadell via Instagram.