La capitana del CN Sabadell, Maica Garcia, ha fet quatre gols aquest dissabte. Autor: David Jiménez (imatge d'arxiu).

Champions: el CN Sabadell tanca imbatut la lligueta i ja espera el sorteig de la Final Four

El CN Sabadell femení ha tancat la fase de grups de la Champions League de forma immaculada. Les de David Palma, ja a la Final Four des de la jornada anterior, han batut el Dunaujvaros hongarès per 18 a 12 a Can Llong. Palma ha rotat la plantilla, i tot i així no s’ha notat.

Laura Ester a la banqueta és poc habitual. La portera només ha disputat el darrer quart, i Mar Carrasco ha pogut sumar minuts de Champions. El mateix ha passat en la resta de posicions. Les jugadores franquícia han tingut un respir. I és que el tram final de la temporada es divisa intens i, al cap i a la fi, aquest dissabte hi havia poc en joc a la pista.

No obstant, el Club ha batut amb certa facilitat les hongareses, que només han aguantat durant el primer quart (3-3). Al descans llarg avantatge de quatre per al Sabadell (9-5), augmentat a una distància de sis gols al final. Maica García ha marcat quatre gols, Bea Ortiz n’ha fet tres, Sabrina van der Sloot, Irene Casado, Judith Forca, Irene González i Ona Jurado, que s’ha estrenat marcant amb 14 anys, han fet dos gols i Sofia Giustini ha batut un cop la porteria hongeresa.

A defensar el títol a la Nova Escullera

Les sis cops campiones d’Europa ja esperen el sorteig de la Final Four, que es farà dimarts a mig matí (11 hores). Els possibles rivals: CN Mataró, CN Sant Andreu i el clàssic Olympiacos grec. La Champions es jugarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril a la Nova Escullera del CN Barcelona.

Foto portada: la capitana del CN Sabadell, Maica Garcia, ha fet quatre gols aquest dissabte. Autor: David Jiménez (imatge d’arxiu).