Foto portada: l'equip masculí del CN Sabadell celebrant la classificació per les semifinals europees. Autor: CN Sabadell via Instagram.

El CN Sabadell, a les ‘semis’ de l’Euro Cup

A la història del waterpolo mundial han existit sessions interminables, especialment a l’època que s’utilitzava el gol d’or per desempatar un partit. També a les tandes de penals s’han suscitat llarguíssimes jornades. La que va atorgar el triomf a l’Astralpool Sabadell sobre el Savona aquesta nit, n’és una. 25-26 resultat final després dels càstigs màxims que van començar a llançar-se davant les taules a 10 gols amb què va concloure el partit. 34 en total.

El primer quart va ser molt igualat amb un Fran Valera que va inaugurar el marcat a 5.58 de partit. Però això és l’anècdota, perquè tot el temps ha estat una presa i arronsa, pressió, defensa i recerca del forat. Empat a 1 de Rizzo, i 1-2, espectacular de Sergi Cabanas des de moltíssima distància, però abans de concloure Vuskovic, ha empatat. Un segon quart en què els italians han dominat més arribava el seu terme amb 6-4 (4-2 de parcial). I després del descans, de nou la pressió vallesana s’ha fet notar amb 1-3 i empat a 7 al marcador general.

Tot a una carta s’ho jugaven els equips, i era preocupant perquè els jugadors de Quim Colet tenien força personals a la seva casella, Valera va ser exclòs per això. Però Valera, Sanahuja i López Escribano van posar el Club dos gols per sobre, 8 a 10, que Fondelli i Campipiano van neutralitzar abans de concloure el partit.

Com una loteria avançada es presentava la resta de la nit i d’unes taules a 10 gols es va arribar a la cirereta del 25-26 que va col·locar López Escribano a aquest imaginari pastís que condueix el CN ​​Sabadell a les semifinals. Si els llançadors van estar encertats, no ho va estar menys Eduardo Lorrio.

CN Savona (25): Massaro, Rocchi (5), Patxaliev, Vuskovic 2, Molina (4), Rizzo (4), Caldieri, Bruni (1), Campopiano (1), Fondelli (4), Iocchi (5), Giovanetti, Da Rold.
Astralpool CN Sabadell (26): Lorrio; Cabanes (5), Gil, Tecles, Sanahuja (5), Valera (4), Bertran (3), Bonet, Averka (4), Banicevic, López Escribano (5), Veich, Serrano.
Parcials: 2-2, 4-2, 1-3, 3-3 (PENALTIS), 15-16

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: l’equip masculí del CN Sabadell celebrant la classificació per les semifinals europees. Autor: CN Sabadell via Instagram.