Final Copa Catalunya. Barceloneta-Sabadell

El CN Sabadell cau per la mínima a la Copa Catalunya davant l’Atlètic Barceloneta

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut la final de la Copa Catalunya per 10-9 davant el Zodiac Atlètic Barceloneta disputada a la piscina Manel Estiarte de Manresa. Els jugadors de Quim Colet han anat de menys a més i han fregat enviar la final als penals. Malgrat la derrota, l’equip continua la seva progressió respecte a la final de la Supercopa en la que els barcelonins es van imposar per 10-5.

El partit arribava després de dues grans victories en la darrera setmana amb el 10-12 a la Champions contra el Novi Beograd i el 8-10 a la Lliga contra el CN Barcelona. Dos triomfs que valien per la primera posició en les dues competicions més importants. La mínima derrota d’aquest dimecres deixa clar que la lluita per totes les competicions serà apassionant.

Els mariners han marcat la pauta en el primer quart amb un inicial 3-0 i la reacció amb dos gols de Fran Valera i Kostas Averka (3-2) i el quart de Roger Tahull pel 4-2. El 5-2 de l’inici del segon quart ha estat replicat pels golejadors Alberto Barroso (2) i el segon d’Averka per igualar (5-5) abans del 6-5 de l’ex Bernat Sananuja.

Els barcelonins s’han escapat de nou al tercer quart amb un parcial de 3-1 amb dos gols del clàssic Felipe Perrone en un parcial de 3-1 amb l’únic gol de Barroso pel 9-6. El Club no ha abaixat els braços. Fran Valera i Guus Van Ijperen han situat a un al Club (9-8) i després del desè gol barceloní, Valera va marcar el 10-9 i el Club es va quedar a un pas d’enviar la final als penals.

FITXA TÈCNICA:

10-Zodiac Atlètic Barceloneta: Unai Aguirre (Nick Porter), Martin Famera (1), Bernat Sanahuja (1), Ivan Zovic, Miguel de Toro, Marc Larumbe (2), Luke Pavillard, Niko Paul, Roger Tahull (1), Felipe Perrone (2), Unai Biel (2), Álex Bustos (1).
9-Astralpool Sabadell: Edu Lorrio (Xavi Teclas), Pep Bonet, Óscar Asensio, Fynn Schütze, Álex Llauradó, Fran Valera (3), Alberto Barroso (3), Guus van Ijperen (1), Kostas Averka (2), Jan Pérez, Blai Mallarach, Javi Bustos.
Parcials: 4-2, 2-3, 3-1 y 1-3

Foto portada: Una imatge de la final de la Copa Catalunya. Autor: Natació.cat