Copa del Rei: el CN Sabadell cau en una igualada semifinal contra el Terrassa (8-10)

Va ser un gran partit el de semifinals, amb la piscina abarrotada de seguidors locals i del Terrassa. Els homes i Quim Colet es van emprar a fons esperonats per la il·lusió de jugar la final a casa i perquè l’equip egarenc no deixa de ser una formació assequible, tot i que compten amb l’al·licient de la seva experiència europea, i això, els confereix un plus.

Joc molt dur des d’un principi amb avantatge egarenc per part de Gutierrez i Barroso, que van marcar els dos primers gols. La reacció sabadellenca amb Sergi Cabanas i Asensio 2-2, es va veure descompesada pel penal transformat per Sanahuja (2-3).

En el segon quart molta força, bon waterpolo amb 4-6 en el total de l’electrònic i amb les expulsions prèvies de Cabanas i Alarcón. Molta força en el joc amb un rival ben tramat, que sabia controlar el partit.
En el tercer quart es va albirar una reacció del Sabadell, però fet i fet en els últims minuts es va imposar la realitat, amb parades extraordinàries del porter egarenc Aguilar que, per allò de qui va tenir va retenir, segueix sent un excel·lent porter malgrat el pas dels anys. Al final premi per al Terrassa després d’un duríssim partit entre els dos equips vallesans

Astralpool Sabadell 8: Lorrio, Sergio Cabanas (1), Martino (-), Fran Valera (-), López-Escribano (1), Avramovic (1), Fenoy (-) -equip inicial-, Carrillo (1), Asensio (1), Farmer (2), Tecles (-) i Víctor Cabanas (1).
CN Terrassa 10: Iñaki Aguilar, Sanahuja (1p), Mora (-), Óscar Aguilar (-), Barroso (2, 1p), Gutiérrez (4), Chico (-) -equip inicial-, Alarcón (-), Prieto (-), Pericas (1), Alegre (1) i Rodríguez (1).
Àrbitres: Jaume Teixidó i David Gómez. Van expulsar amb substitució a Fran Valera (min. 7) i Sergi Cabanas (min. 16). Eliminats: Bernat Sanahuja (min. 22), Víctor Alegre (min. 27) i Jordi Chico (min. 27) pel CN ​​Terrassa, i Guido Martino, pel Astralpool Sabadell (min. 26).
Parcials: 2-3, 2-3, 2-1 i 2-3.

El CN Sabadell Astralpool, va arribar a les semifinals després de superar als penals a el CN ​​Barcelona per 12 a 10, després d’acabar en taules durant el temps regular de joc.

Foto portada: un moment del partit. Autor: @cn_sabadell via Twitter.