Foto portada: un moment del tercer partit dels quarts de final. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

El CN Sabadell, a les semifinals al guanyar al ‘Medi’ (10-5)

L’equip masculí del Club Natació Sabadell de waterpolo jugarà finalment les semifinals de la Lliga després de guanyar al CN Mediterrani a Can Llong per 10 gols a 5. La semifinals serà un derbi vallesà. Començarà dimecres.

El definitiu partit del playoff entre el CN ​​Sabadell i el CE Mediterrani va anar igualat durant els dos primers quarts. Els dos equips es coneixen. I aquí es jugaven el ser o no competint pels màxims guardons, després d’una victòria cadascun. Del 1-1 del primer quart es va passar al 3-2, d’efímera avantatge del segon.

Va ser després del descans que varen prendre colada  els homes de Salvador Gómez, amb quatre gols d’avantatge que, donat el moment del partit delimitaven el desenvolupament del mateix favorable al CN Sabadell.

L’últim quart de la competició només va servir per confirmar el to de superioritat que van emprar els jugadors locals amb un registre final al marcador de 10-5, que permet accedir a les semifinals que tindran un tint de derbi comarcal, ja que el rival serà el CN Terrassa.

CN Sabadell Astralpool: Sergi Cabanas (2) Oscar Carrillo (1) Vicente Matoso (1) Javier Gorria, (2)José Javier Bustos,(Gonzalo Lopez Escribano (2) Harmen Muller . Borja Fenoy,(1) Ivan Gallego (1) David Carrasco, Victor Cabanas i Jordi Mardones.
CE Mediterrani: Toni Popadic, Sam Van dem Burg, Axel Corres, Miguel del Toro, Marc Minguell (3) Miguel García  Georgy Kuznetsov, VictoriFlores (1) Pol Rodriguez (1) Santiago Bofill i Miquel Gasulla.
Parcials: 1-1,2-1, 4-1-3-2.
Arbitres: Teixido i Segurana