Foto portada: un moment del partit de semifinals. Autor: RFEN.

El CN Sabadell es desfà del Terrassa i jugarà la final de la Copa del Rei

El Club Natació Sabadell disputarà la final de la Copa del Rei després de véncer per 8 a 9 el CN Terrassa en una disputada semifinal. Un partit dels que fa escola que ha tingut de tot. Ara els de Quim Colet volen alçar el títol. Al capdavant, però, el totpoderós Atlètic Barceloneta, que surt clarament com a favorit a per la seva desena copa consecutiva.

Després d’uns quarts assequibles amb el CE Mediterrani, el Sabadell ha suat per imposar-se al CN Terrassa. Un derbi vallesà que ha tingut de tot. L’ambient a la piscina de Can Llong ha estat notable. El Terrassa ha obert el marcador però el primer quart ha acabat amb avantatge sabadellenca per 3 a 4, amb tres gols de Sanahuja, important aquest dissabte. Tònica similar en el segon quart, que ha arribat a la fi amb 4 a 6 pel Sabadell, que en alguns moments s’ha escapat a tres gols de distància.

Després de la mitja part, el partit ha seguit el mateix guió amb el Sabadell sempre oscil·lant dos o tres gols per sobre. No obstant, el Terrassa ha retallat distàncies i en el darrer quart s’ha posat 7 a 8 a falta de tres minuts pel final i de nou 8 a 9 segons més tard. El Terrassa ha desaprofitat l’últim atac per igualar el marcador i la botzina ha sonat amb 8 a 9 pel Sabadell, que ha pogut mantenir les distàncies, en un duríssim partit de semifinals.

La final, diumenge a les 14 hores, televisada per Esport 3, davant l’Atlètic Barcelona, que s’ha imposat al CN Barcelona en ‘semis’, i que vol la seva desena Copa del Rei consecutiva. “Lluitarem per la final davant el nostre públic sabent la dificultat del rival. Serà difícil però tenim les nostres opcions”, ha assegurat l’entrenador del Sabadell, Quim Colet.

Astralpool CN Sabadell 9: Lorrio; Cabanas (1), Gil (-), Teclas (1) , Sanahuja (3) , Valera (-) , Bertran (1) , Bonet (-) , Averka (-) , Banicevic (1) , López-Escribano (2) , Veich (-) , Serrano.
CN Terrassa 8: Motos; Alegre (-) , F.Sánchez (-), Alarcón (-), Aguilar (1), García (-), Barroso (3,2 p), Prieto (1), Flores (1p), De Lera (1), Rodríguez (1), Chico (-), I.Sánchez.
Àrbitres: Ortega y Jaumandreu. Han expulsat els locals Averka (m.14), Valera (m.22) i Bonet (m.30) i els visitants Alarcón (m.14) i Flores (m.22).
Parcials: 4-3, 2-1, 2-2, 1-2
Incidències: segona semifinal de la Copa del Rei de waterpolo.