Foto portada: inici del partit Mediterrani - Sabadell. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

El CN Sabadell femení jugarà la final de la Lliga

A la recerca de revalidar el seu títol de l’anterior temporada el CN ​​Sabadell Astralpool femení disputarà la final del playoff, en haver guanyat àmpliament la segona jornada de semifinals disputada a la piscina Josep Vallès devant del CE Mediterrani al qual ha apallissat per 5-15, en la línia en què es va desenvolupar el partit d’anada jugat a Can LLong i que va concloure amb 20-5 al eléctronic.

Les noies que prepara David Palma, en aquesta la seva primera temporada a la banqueta, estan francament intractables i surten com les grans favorites per disputar la final contra el CN ​​Sant Andreu que va deixar fora de la finalíssima a Mataró.

El primer quart de partit ja va permetre albirar com era el full de ruta de les vallesanes que van anotar 1-3, ampliat en el segon per 2-4, total 3-7 en eléctronic general que ja de per si situava molt difícil qualsevol possible reacció de les noies que entrena Comas.

Després del descans un altre parcial de 2-4 que va rematar amb un contundent 0-4 en l’últim quart. Un partit de tall semblant al d’anada en què l’actual formació subcampiona d’Europa va exhibir el seu immens potencial.

CE Mediterrani. Fuertes, Durán, Casado, Diaz, Panicello, Goset (1), Espar (1) Ungria, Setó (2) García, Toha i Punani (1).
Sabadell Astralpool. Ester, M Ortiz (1) Espar (3), B Ortiz (1) Farré (1) Leitón (1) Cordobés (1) García (3) Peña (1) Neushul (2) Domenech (1) Forca i A. Farre .
Àrbitres Caner i banys.
Parcials: 1-3, 2-4, 2-4 i 0-4.

Foto portada: inici del partit Mediterrani – Sabadell. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.