El Club posa peu i mig a la Final Four de l’Eurolliga

Excepte desfeta històrica i sense precedents en un equip de màxima fiabilitat com el CN Sabadell femení, l’equip de David Palma té peu i mig a la Final Four de la màxima competició continental després de guanyar per 8 a 13 l’Ethnikos grec en l’anada dels quarts de final de l’Eurolliga. La tornada, el 26 de febrer a Can Llong, ha de servir per certificar que el Sabadell tornarà a la Final Four.

L’equip de David Palma ha anat de més a menys i ha començat tou però ha acabat imposant-se amb claredat a l’Ethnikos. La sabadellenca Judit Forca ha estat clau amb quatre gols. Tot i així el partit ha estat inicialment igualat: empat a 3 en el primer quart i 6-4 per a les gregues a la mitja part.

Però el Sabadell ha apretat l’accelerador en un tercer quart brutal: 2 a 6 per capgirar el marcador, 8 a 10, al final del tercer quart. En els darrers minuts, passeig militar sabadellenc per certificar la victòria i posar distància en el volum de l’eliminatòria. Forca, quatre gols, Keuning, amb tres, i Maica García, amb tres més, han estat claus en atac.

La tornada, el 26 de febrer a Can Llong. Mentrestant, als despatxos caldrà dilucidar si Sabadell opta a organitzar la FInal Four, com es va fer per últim cop l’any 2019, amb la cinquena Eurolliga del Sabadell en un partit memorable contra l’Olympiacos.

Ethnikos 8: Sotirelli; Iannou (-), I.Charalampidi (2), Elliniadi (-) Kontoni 1, Parkes (-), Chatzykirikiaky 1, Benekou 1, Rakintzi (-), S.Charalampidi 2, Benekou (-), Bakoc 1, Johnson.
Astralpool CN Sabadell 13: Ester; Ortiz (-), Games (-), Van der Sloot (-), Serrano (-), Steffens 1, Sohi (-), García (3), Forca (4), Keuning (3), Pérez (-), Gonzalez (1), Carrasco.
Àrbitres: Varkonyi (Hungría) i Virijevic (Serbia).
Parcials: 3-3, 3-1,2-6, 0-3

Foto portada: Judit Forca, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.