Astralpool Sabadell fora de la Champions masculina

El CN Terrassa no ha pogut vèncer a Can LLong, potser pel fet que es jugava a la piscina de 50 metres. Aquest era una mena de repte amb el qual van fer broma els homes de Dídac Corbacho als de Chava Gómez abans de començar el torneig. No han vençut però han aconseguit un empat que ha suposat l’eliminatòria de l’equip sabadellenc de la Champions League.

Els egarencs passen a la següent ronda com a segons de grup després del conjunt italià del BPM Sport Manegement que avui va vèncer a Postdam per 17-11-

Pel que fa al duel Sabadell-Terrassa, ha estat una mostra d’un bon waterpolo, amb un equip mes rodat, el del Didac Corbacho, amb un altre amb ambició el de Salvador Gómez. Els egarencs es van destacar en els dos primers quarts amb 2-3 i 1-2, amb que després del descans anaven ben encaminats per aconseguir victòria.

Ha estat a la segona part del partit on ha forçat més el CN ​​Sabadell que guanyava en l’últim quart 7-6, fins que Barroso a 1,30 per concloure el temps reglamentari ha empatat.

CN Astralpool Sabadell. Serrano S. Cabanas (2) Carrillo, Matoso, Bustos, Lynde, Fenoy (3) Muller, (1) Reixach, Lopez Escribano, Carrasco (1) V Cabanas i Mardones.
CN Terrassa. Aguilar, Sanahuja (3) Mora, Alarcon (1) Aguilar, De la Fuente, Sanchez (1) Barroso (2) Gallego, Rodriguez, periques i Segura.
Àrbitres. Margeta Boris (SLO) | Galkin Vladimir (RUS)