Foto portada: l'equip masculí del CN Sabadell, finalista de la Copa Catalunya. Autor: cedida.

El CN Sabadell masculí, batut per l’Atlètic Barceloneta (16-9)

No hi va haver sorpreses al pronòstic de la final masculina de la Copa Catalunya, jugada al Club Natació Montjuic. El Zodiac At Barceloneta que aspira a tot aquesta temporada, es va anotar el seu primer triomf a costa d’un Astralpool Sabadell que va lluitar valerosament davant d’un conjunt tècnicament superior.

Al primer quart. Fran Valeria va inaugurar el marcador de penal, 0-1, però de poc li va valer perquè l’artilleria marinera va disparar i encertar a plaer sobre la porta vallesana, gols de Paul, Famera i Perrone, quatre en total, que només abans d’arribar al final del temps va poder compensar Sanahuja. Però aquí acaba la història, perquè al segon quart De Toro, primer i després Perrone de penal, han començat a anar-se’n al marcador, de manera que s’arriba al descans llarg amb 9-4.

El Sabadell va protestar molt el gol de penal comès per Lorrio , però no va tenir opció d’entrar al joc, ja que els jugadors que dirigeix ​​Fatovic, per segon any al capdavant de l’At Barceloneta, van lligar l’avantatge necessari per no preocupar-se gaire i vèncer amb certa comoditat i comoditat, Al tercer quart, empat, a tres, gols de Matkovic, Tahull, Paul, mentre que el Sabadell va marcar per mitjà de Valera (penal) i Sanahuja. S’arriba a l’inici del quart i últim període amb 12-7 a l’electrònic. El Barceloneta amplia marge i el Sabadell que va marcar per mitjà de Sanahuja i de nou Valera, no va poder aconseguir res més que acceptar aquesta segona plaça a la classificació de la Copa Catalunya d’aquest any, esperant la resta de competicions que s’aproximen abans d’iniciar la Lliga Nacional i la Champions.

Zodiac Atlètic Barceloneta 16: Unai Aguirre (p), Martin Famera (1), Dusan Matkovic (1), Alberto Munarriz (1), Miquel de Toro (2), Marc Larumbe, Luke Pavillard (1), Nikolas Paul (4) ), Roger Tahull (1), Felip Perrone (4), Unai Biel (1), Àlex Bustos i Nicholas Porter (ps).
Astralpool Sabadell (9): Edu Lorrio (p), Bernat Sanahuja (3), Òscar Blasco, Marcel Tecles, Àlex Llauradó, Fran Valera (5), Lluc Bertran, Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka (1), Dusan Banicevic, Josep Bonet, José Javier Bustos i Xavi Teclas (ps).
Parcials: 4-2, 5-2, 3-3 i 4-2