Foto portada: inici del partit. Autor: CN Sabadell via Twitter.

El CN Sabadell passa per sobre del ‘Medi’ (20-5)

El CN Sabadell Astralpool femení ha jugat el seu primer partit de playoff, de signe molt diferent al disputat pels seus companys masculins davant el mateix rival. I és que les noies vallesanes són infinitament superiors a les de Marc Comas.

Per evitar desgastos físics David Palma va voler resoldre ràpid.  El primer quart es va saldar amb 4-2, avantatge ampliada al segon amb 5-2 de marcador parcial 9-4 en el total.

Després del descans el CN ​​Sabadell va donar el cop de gràcia al seu rival amb un 5-0 que va encarrilar definitivament el partit cap a la victòria del Club, però quedaven 8 minuts de joc, i es va voler golejar a plaer per demostrar de qui és el potencial del waterpolo femení i per condicionar el segon partit.

Com anotem, poca Història, en majúscules i molt waterpolo eficaç. Aquestes no són les rivals que discutiran el títol al Sabadell

CN Sabadell Astralpool. Ester, M.Ortiz, Espar (5) B Ortiz (4) Farré, Leiton (3) Cordobés (2) García (3) Peña, Neushul, Domenech (3) Forca i A. Farre.
CE Mediterrani.Fuertes, Balentzia (2) Casado, Diaz, Panicello, Goset (1) Espar (2) Ungria, Tanca, Garcia, Toha i Punani.
Àrbitres: Aymerich i Dominguez.
Parciales: 4-2, 5-2,5-0 i 6-1.