Foto portada: un moment del CN Sabadell - CN Barcelona de la semifinal de l'Eurocup 21-22. Autor: David Chao.

El CN Sabadell tanca la temporada de l’Eurocup amb derrota davant el Barcelona (12-13)

Sis dies després de guanyar l’Eurocup, l’equip masculí de l’Astralpool CN Sabadell ha tancat la temporada caient per 12-13 davant el CN Barcelona al segon partit de la semifinal de Lliga. L’equip de Quim Colet ha lluitat fins al final però el gol de Roger Tahull a un minut pel final significava l’eliminació dels sabadellencs al playoff de semifinals. Una temporada que acaba amb l’Eurocup, el subcampionat a la Copa del Rei i el tercer lloc a la Lliga. Brillant.

A l’atac. Així han sortit CN Sabadell i CN Barcelona des de la primera jugada que ha acabat amb el 0-1 de Sam Van der Burgh amb la ràpida rèplica del local Kostas Averka (1-1). A continuació s’ha repetit l’avantatge cenebista (1-2, 2-3) amb la doble igualada local. Els barcelonins amb dos gols de Guillem Garcia i Marc Valls s’han posat dos gols per sobre (3-5) a dos minuts per acabar el primer quart.

El Sabadell necessitava guanyar per seguir a les semifinals i ha reaccionat. Primer amb un gol de penal d’ Averka i després ja al segon quart amb dos gols de Bernat Sanahuja i Lalo López-Escribano per donar el primer avantatge als locals (6-5). Malgrat una nova igualada – a 6 amb un gol de Pere Estrany – Sergi Cabanas ha anotat el 7-6 tancat el parcial de 3-1 a favor a l’equador del matx.

Els porters Edu Lorrio i Mario Lloret han estat protagonistes – tant avui com tota la temporada – i també al tercer quart. Delgado, de penal i Estrany canviaven la dinàmica en favor del Barcelona (7-8). Averka, amb el seu tercer gol tornava l’igualada (8-8) amb el setè empat de la tarda.

El CN Barcelona amb dos gols psicològics – a l’ultim segon del tercer quart (Mallarach) i al primer minut de l’últim (Gomà) s’ha posat dos gols per sobre (8-10). El Sabadell ha reaccionat amb gols de López-Escribano, Averka i Bertran, per només un de Delgado de penal per igualar a 11.

Estira i arronsa amb Roger Tahull fent el dotzè visitant i Bernat Sanahuja el dotzè local. A 1:13 pel final, Tahull ha repetit amb el segon gol personal per marcar el definitiu 12-13 final. Els últims atacs locals no han donat el seu fruit.

Final de temporada

El president del Club Natació Sabadell, Claudí Martí s’ha queixat a l’acabar el partit per l’arbitratge amb la quantitat d’exclusions per un i l’altre equip. Finalitza la temporada per l’Astralpool CN Sabadell amb el titol de l’Eurocup i la classificació europea mentre que el CN Barcelona lluitarà amb el Zodiac Atletic Barceloneta pel títol de Lliga.