El CN Sabadell topa amb el mur de l’Atlètic Barceloneta

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut el primer partit de la final de la Divisió d’Honor masculina. Un parcial de 0-5 ha dinamitat la final i ha trencat la imbatibilitat de les 24 jornades de lliga. L’Atlètic Barceloneta, el guanyador de totes les lligues des del 2006, ha estat un mur en defensa. Ara tocarà canviar el xip per aquest divendres, quan es juga el segon partit de la final a Barcelona. El repte és intentar que el desenllaç torni a Can Llong al partit de desempat.

Nou segons. Aquest ha estat el temps que ha trigat l’Atlètic Barceloneta en marcar el primer gol per mediació d’Alberto Munarriz. En canvi, el CN Sabadell s’ha entrenat en el minut 15, amb un gol de Fran Valera, quan el marcador reflectia un dolorós 0-5 amb tres gols de Munárriz, un de Biel i un altre de Famera. Ja al final del primer quart la renda era de 0-2.

El Sabadell s’ha topat una vegada i una altra amb la defensa d’un Barceloneta que té una col·lecció de títols de lliga de manera consecutiva des de l’any 2006. Quan els barcelonins arriben a una final, tenen l’ADN que marca ser el favorit, entre altres coses perquè són ara mateix el líder de la Champions i un dels aspirants al títol. Una circumstància que recorda a l’equip femení del CN Sabadell.

Quim Colet i els seus jugadors ho han intentat tot però avui no era el dia. Autor: David Jiménez

Alberto Munarriz, l’home del partit, ha fet el seu quart gol per deixar l’1 a 6 en l’inici del tercer quart. Els homes de Quim Colet han despertat en atac amb un gol de Bernat Sanahuja i un altre de Josep Bonet (3-6), una de les revelacions de la temporada. El porter visitant Unai Aguirre ha evitat el quart gol local en una doble aturada a llançament de Bonet. Del possible 4-6 s’ha passat al 3-7 amb un penal marcat per Marc Larumbe. Sanahuja ha repetit pels locals, però a quatre segons pel final del quart, Fran Fernández ha fet el 4-8. Parcial de 3-3.

Unai Aguirre ha fet un recital a Can Llong. Autor: David Jiménez

La missió semblava impossible i encara més amb el 4-9 i l’expulsió del capità Sergi Cabanas en el primer minut de l’últim quart. No s’ha mogut més el marcador i tocarà canviar per complet el xip i guanyar aquest divendres (20:30 hores) a la Barceloneta.

El femení pot cantar l’aliró aquest dijous

Abans, aquest dijous, el femení pot aconseguir la 20a lliga a Mataró (19:30 hores) després de la primera victòria dimarts a Can Llong (més info: ‘Primer pas per a la 20a lliga del Club‘).

4-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Xavier Teclas); Sanahuja (2), Gil (-), Marcel Teclas (-), Veich (-), Valera (1), Bertran (-), Cabanas (-), Averka (-), Banicevic (-), Bonet (1), Bustos (-).
9-Zodiac Atlètic Barceloneta: Aguirre (Porter); Famera (1), Matkovic (-), Munarriz (4), De Toro (-), Larumbe (2p), Pavillard (-), Fernández (1), Tahull (-) Perrone (-), Biel (1), Bustos (-)
Arbitres: Ortega i Gómez. Eliminat Cabanas (m.25)
Parcials: 0-2, 1-3, 3-3, 0-1

Foto portada: Bernat Sanahuja i el mur defensiu de l’Atlètic Barceloneta. Autor: David Jiménez