Paula Leiton

Espanya arrasa Grècia i jugarà la final de l’Europeu (13-5)

De final en final. La selecció espanyola de waterpolo femení s’ha classificat aquest dijous per a la final del campionat d’Europa a l’imposar-se sense dificultats a Grècia (13-5). Una victòria més que solvent que torna a posar el conjunt de Miki Oca en la final d’un gran campionat.

La columna vertebral de la selecció espanyola és el Club Natació Sabadell, amb Laura Ester, Judit Forca o Maica Garcia entre les jugadores ja llegendàries. Forca ha sumat tres gols més en aquest europeu.

Com amb Croàcia dimarts, la victòria ha estat per KO i des de l’inici. 4-1 al final del primer quart. 5 a 2 al descans, que deixava encara obert el partit. Però al tercer quart les distàncies ja s’han estirat del tot, amb Espanya sortint en tromba i arribant al 9-3 definitiu al final del tercer quart. 13-5 final i semifinal solventada, amb facilitat i a l’espera de la gran final. Totes les jugadores espanyoles han marcat, amb l’única excepció de Paula Leiton.

Espanya jugarà la tercer final europea consecutiva i buscarà el seu segon or. El rival serà Itàlia o els Països Baixos. A banda d’això, la selecció espanyola és subcampiona mundial i subcampiona olímpica.

Foto portada: la jugadora Paula Leiton. Autor: RFEN.