Foto portada: el waterpolista de la selecció espanyola Álvaro Granados. Autor: RFEN.

Espanya passa per sobre de Romania i ja és a les ‘semis’ de l’Europeu (24-7)

Espectacular actuació de la selecció espanyola de waterpolo masculí, amb dos jugadors del CN Sabadell més el sabadellenc Sergi Cabanas. El combinat espanyol no ha tingut rival amb una Romania molt inferior i li han passat literalment per sobre en tota una exhibició (24-7). Ara, a les ‘semis’.

Com acostuma a succeir en les golejades al waterpolo, el primer quart ja ha marcat la tònica del partit. 6-2 letal en els primers vuit minuts. Els waterpolistes espanyols han perforat sense pietat la porteria romanesa en un resultat d’escàndol. Granados, amb sis gols, Tahull, amb quatre, i l’exSabadell Bernat Sanahuja, amb quatre gols, han estat els més destacats a nivell ofensiu. En clau sabadellenca, dos gols de Sergi Cabanas, que ara juga a Croàcia. El porter del Club, Edu Lorrio, i Unai Aguirre s’han repartit la porteria: dos quarts per a cadascú.

Espanya espera rival per a les semifinals. Sortirà de l’Itàlia – Montenegro. Entre els montegrenins, els ‘sabadellencs’ Averka i Vidovic. La selecció espanyola aspira a obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024, que els evitaria el preolímpic.

Final Espanya – Països Baixos en l’Europeu femení

D’altra banda, el combinat femení, dirigit per Miki Oca, es veurà les cares dissabte amb els Països Baixos en la final de l’Europeu que es juga a Eindhoven (Països Baixos). La cita, a les 20.30 hores. Una final amb aroma sabadellenc, ja que la selecció espanyola té cinc jugadores del Club Natació Sabadell (Maica GarciaLaura EsterJudith ForcaBea Ortiz i Paula Leitón) però la neerlandesa també en té dues: Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning