Un moment del CN Sabadell - Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.

Eurocup: el CN Sabadell s’imposa de nou a l’Steaua i jugarà la Final Four (7-6)

• L’equip de Quim Colet aspira a la segona Eurocup de la seva història. Les ‘semis’ contra el Jug de Sergi Cabanas.
  • El femení cau a Mataró en lliga (13-10) una setmana després d’aixecar la setena Champions.

L’equip masculí del Club Natació Sabadell jugarà la Final Four de l’Eurocup, la segona competició continental, el proper 17 i 18 de maig. El CN Sabadell s’ha imposat de nou a l’Steaua de Bucarest a casa (7-6) i aspira a guanyar la segona Eurocup de la seva història.

Amb més solvència que brillantor, el CN Sabadell ha estat el primer classificat per a la Final Four de l’Eurocup. També la jugaran el Jug Dubrobnik del sabadellenc Sergi Cabanas, i l’Spandau Berlín, que s’ha imposat al Savona. La sorpresa, i gran, ha estat el Primorge croat, que ha remuntat els cinc gols en contra que tenia i ha eliminat el Vouliagmeni grec al guanyar el seu partit per 15 a 9. Els grecs a més volien la Final Four a Atenes. Ara s’haurà de disputar en terres croates, a Berlín o a Sabadell. Els sabadellencs jugaran les semifinals contra el Jug Dubrobnik, on es retrobarà amb Sergi Cabanas, qui va canviar Sabadell per la ciutat croata l’estiu passat.

Barroso, durant el CN Sabadell - Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.
Barroso, durant el CN Sabadell – Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.
Temps mort durant el CN Sabadell - Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.
Temps mort durant el CN Sabadell – Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.
Averka, durant el CN Sabadell - Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.
Averka, durant el CN Sabadell – Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.

Als quarts contra l’Steaua, el partit ha tornat a ser igualat, com a l’anada, i de baixa anotació. Però s’ha trencat al final del tercer quart i l’inici del quart, quan el Sabadell s’ha aconseguit escapar amb un màxim avantatge de tres gols de diferència. No obstant, l’Steaua ha aconseguit retallar distàncies fins els minuts finals. Tres gols de Fran Valera (dos de penal), tres d’Alberto Barroso (un de penal) i un de Kostas Averka han classificat el Sabadell. Quatre partits contra l’Steaua aquesta temporada, quatre victòries.

CN Sabadell: Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze, Vidović, Valera (3), Barroso (3), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach, Bustos i Teclas.
Steaua Bucarest: Tic, Vusković, Georgescu (3), Fulea, Bota (1), Neamtu, Klikovać, Dinca, Tepelus, Oanta, Iudean (2), Goanta i Dragusin
Parcials: 2-0 / 2-2 / 2-2 / 1-2
Àrbitres: Colombo (ITA), Mišković (MNE).

El femení perd a Mataró en Lliga (13-10)

L’equip femení ha perdut en la seva vista a Mataró (13-10) en partit de lliga. Una setmana després de la setena Copa d’Europa, les jugadores de David Palma han encaixat una derrota contra el Mataró, en un partit decisiu per a la classificació final de la lliga regular i per tenir el factor piscina a favor en el playoff. El Mataró queda segon amb 56 punts i té ara cinc punts d’avantatge sobre el Sabadell, tercer classificat amb 51. Per davant hi ha el CN Sant Andreu, amb 58 punts.

Mati Ortiz durant el Mataró - Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Mati Ortiz durant el Mataró – Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Laura Ester, durant el Mataró - Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Laura Ester, durant el Mataró – Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Maica Garcia, durant el Mataró - Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Maica Garcia, durant el Mataró – Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Temps mort durant el Mataró - Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.
Temps mort durant el Mataró – Sabadell de lliga. Autor: Àlex Gomà / cedides.

La setmana vinent les instal·lacions del CN Sabadell a Can Llong acolliran la Copa de la Reina, on Sabadell i Mataró es podrien tornar a veure les cares a la semifinal de dissabte.

Foto portada: un moment del CN Sabadell – Steaua. Autor: D.Chao / CN Sabadell.

One Comment

1. Pingback: La Final Four ja té seu: el Club lluitarà la seva segona Eurocup a Rijeka