Paula Leiton durant el partit contra el Ferencvaros. Autor: LEN

Eurolliga: el CN Sabadell, segon a Hongria, passa a quarts

——-PUBLICITAT——-

L’Astralpool CN Sabadell s’ha classificat pels quarts de final de l’Eurolliga després de ser segon al grup B disputat a Eger (Hongria). El Club ja va aconseguir el primer objectiu al vèncer per 5-10 al Ferencvaros i 9-13 a l’Eger. Aquest diumenge es jugava la primera posició davant el Mataró en un partit que les sabadellenques han acabat perdent per 11-12.

Tres dels vuit equips que jugaran els quarts de final de l’Eurolliga son de la lliga espanyola. El Mediterrani s’ha unit a la festa després de ser primer també a Hongria, en aquest cas a Budapest.

L’entrenador del Sabadell, David Palma, va dir abans de marxar a Hongria que l’objectiu era sortir molt fortes i agressives contra el Ferencvaros el primer partit, i així va ser com mostra el 2-6 inicial i posteriorment la bona defensa fins el definitiu 5-10.

Contra el Tigra Eger van començar pitjor amb un parcial advers de 3-2, pero la reacció va ser tan rotunda que el parcial d’1 a 9 va deixar un clar 4-11 que només va ser maquillat al final del partit per 9-13. Aquest marcador ja donava la classificació.

De més a menys

Aquest matí, Sabadell i Mataró es jugaven el primer lloc que donava un millor emparellament als quarts de final. L’inici ha estat contundent amb un 3-0 amb dos gols d’Elena Ruiz que ha acabat amb quatre gols com la millor jugadora local.

El Mataró ha reduit distàncies i s’ha colocat a un gol ja al descans llarg (4-3) i a la fi del tercer quart (7-6). L’equip ha anat per davant fins al 8-7. Allà ha vingut la reacció de les del Maresme que han marcat tres gols seguits (8-10). El Club ho ha intentat però ha perdut al final d’un (11-12). Ha encaixat sis gols en vuit minuts.

FITXA TÈCNICA_

Astralpool CN Sabadell 11: Ester; Mati Ortiz, Leiton (1), Van der Sloot (2,1p), Serrano, Casado, Ruiz (4), García, Forca, Bea Ortiz, Pérez (1), González (3), Carrasco.
Assolim CN Mataró 12: Sánchez; Morell, Van der Kraats (5), Gual, Sevenich (1) , Keszthelyi (4) , Cambray, Nogué (1) Avegno, Bertran, Espar (1), Claveria, Carmona.
Àrbitres: Calabro (Itàlia) i Chatzigoulas (Grècia). Sevenich (m.30) Keszthelyi (m.31)
Parcials: 2-0, 2-3, 3-3, 4-6

Foto portada: Paula Leiton en el partit contra Ferencvaros (5-10). Autor: LEN