Foto portada: Bea Ortiz, en una imatge d'arxiu. Autor: David Jiménez.

Una nova Final Four per al CN Sabadell: a per la Setena

A la Final Four amb victòria clara. El Club Natació Sabadell continua amb pas ferm el seu camí cap a la setena Champions. Aquest dissabte ha certificat la seva classificació per a la Final a 4 a Alimos (Grècia), on s’han imposat al conjunt local per 8-13, amb un rush final propi d’equip amb gran experiència.

Si la final de la Champions va ser catalana l’any passat (Sabadell-Mataró a Can Llong), aquest any la Final a 4 tindrà tres competidors catalans: les sabadellenques, experimentades i amb sis Champions sota el braç (entre elles les de 2019 i 2023), el CN Mataró i l’emergent CN Sant Andreu. Completa el quadre l’Olympiacos, clàssic entre els clàssics i campió els anys 2021 i 2022. La Final Four encara no té seu, però hi ha dues vies principals: per una banda Atenes. Per l’altra la reformada, i neutral, piscina del Club Natació Barcelona.

Victòria amb repòquer de Bea Ortiz

De moment, les de David Palma hi entren per mèrits propis i per la porta gran. Amb el nou format, necessitaven tancar el grup com a líders i ho han certificat a falta d’una jornada i a domicili. Victòria contra l’Alimos, per 8-13. No és pot dir, no obstant, que ha estat un partit fàcil. I és que al descans llarg s’ha arribat amb 6-5 per a l’Alimos després d’un primer quart catastròfic per als interessos sabadellencs (5-2).

No obstant, les de Palma han solventat la papereta amb solvència. El tercer quart ha acabat ja amb les de Sabadell per davant (8-9) i als darrers vuit minuts les gregues s’han enfonsat. No han trobat porteria en tot el quart i el Sabadell ha fet un parcial de 0 a 4. 8-13 final. Repòquer de gols per a Bea Ortiz. Maica Garcia ha reaparegut al final amb gol.

Una nova Final Four per al Sabadell, 11 en els darrers 13 anys. I el somni de la setena Champions a dos partits.

Foto portada: Bea Ortiz, en una imatge d’arxiu a la piscina de Can Llong. Autor: David Jiménez.