Foto portada: CN Sabadell via Facebook.

Ressaca del CN Sabadell al primer partit de la semifinal de Lliga

L’Astralpool CN Sabadell ha pagat la ressaca del títol de l’Eurocup aconseguit el passat dissabte i ha perdut per 12-7 al primer partit de la semifinal de Lliga davant el CN Barcelona. Ara hauran de guanyar aquest divendres (20 hores) a Can Llong per no finalitzar la temporada. Els barcelonins s’han pres la revenja de les semifinals de l’Eurocup quan el Sabadell va guanyar per 10-12 a la seva piscina.

El CN Barcelona ha sortit molt endollat en el primer parcial, tant en defensa – deixant a zero al CN Sabadell – com en atac amb tres gols de Guillem García, Roger Tahull i Robert López. Sense notícies del Club en atac per un advers 3-0 d’entrada.

Deu minuts ha trigat l’equip de Quim Colet en anotar el primer gol – obra de l’argentí Ramiro Veich (3-1) però els barcelonins han colpejat per partida doble amb gols Lukas Duric i Marc Valls (5-1). El Sabadell ha replicat per mantenir-se en el partit amb dos gols de Lalo López-Escribano i un altre de Sergi Cabanas mentre el rival feia dos gols més per arribar amb el 7-4 a l’equador amb un parcial de 4-4.

A l’inici del tercer quart, Lluc Bertran ha reduït la diferència a dos gols (7-5) però l’equip de Víctor González s’ha tornat a escapar al marcador amb distàncies que hi han oscil·lat entre els tres i els quatre gols amb un parcial de 4-3 per arribar amb 11-7 al final del període. A l’últim quart, només s’ha mogut el marcador al final amb el 12-7 final.

Divendres (20 hores), segon partit de la semifinal de la Divisió d’Honor masculina amb la necessitat de guanyar per forçar un tercer partit que es jugaria diumenge a Barcelona.

12-CN Barcelona (7+5): Lloret, López (1), Van den Burgh (), Valls (3,1p), García (1), Duric (2), Delgado (1), Gomà (-), Tahull (2), Estrany (-), Mallarach (), Ramón (2), Aguilar
7-Astralpool CN Sabadell (4+3): Lorrio; Cabanas (1), Gil (-), Teclas (), Sanahuja (), Andión (-), Bertran (1), Bonet (-), Averka (2), Banicevic (), López-Escribano (2), Veich (1), Serrano.
Àrbitres: Colomina i Segurana. Exclusió de Teclas (m.28)
Parcials: 3-0, 4-4, 4-3, 1-0

Foto portada: Sergi Cabanas en acció. Autor: David Chao.