Irene González ha fet el 8-8 a l'últim minut. Autor: J.Sánchez

El CN Sabadell cau als penals i es jugarà el títol aquest dissabte a La Bombonera

El Club Natació Sabadell i el Centra Natació Mataró es disputaran el títol de Lliga en el tercer partit aquest dissabte (12 hores) a La Bombonera de Can Llong. Tot després de la victoria mataronina als penals (13-12) després d’arribar amb 8-8 al finals dels 32 minuts. Un partit excel.lent del Sabadell amb una gran reacció del Mataró. Menció apart per l’arbitratge casolà. El Sabadell no ha tingut cap superioritat numérica, un fet insolit en el waterpolo

David Palma ha estat contundent al acabar el partit. “No ens han deixat guanyar. Estem molt orgullosos del partit que hem fet, ens hem sobreposat a moltes coses i l’arbitratge ja ho ha vist tothom” ha dit Palma. El Sabadell no ha gaudit de cap superioritat en tot el partit. Tot el contrari del Mataró. A més, el Sabadell s’ha quedat sense Sabrina van der Sloot, la principal especialista de penals, quan quedava molt partit.

Equilibri en un primer quart que ha començat amb 1-0 del Mataró amb gol d’Anni Espar. Irene González i Sabrina van der Sloot de penal han capgirat el marcador i al final del quart Vivien Sevenich ha posat el 2-2. El segon quart ha estat del Sabadell, que ha posat la directa. Mati Ortiz ha clavat el 2-3 i dos gols més d’Irene González han posat el 2-5. La defensa i Laura Ester han tornat a ofegar a un Mataró que s’ha quedat a zero.

Mati Ortiz ha fet un partidàs amb 2 gols. Autor: J.Sánchez

Tot al contrari el que ha passat al tercer quart. Dos gols seguits de Sílvia Morell han donat aire al Mataró (4-5). Poc després Anna Timofeeva ha igualat i a 3 segons del final del tercer quart, Sevenich ha fet el 6-5. Parcial de 4-0 en el tercer quart, sense notícies del Sabadell en atac. Els àrbitres han expulsat Sabrina van der Sloot, la principal llançadora de penals. Una dada clau al final.

Sabrina van der Sloot ha estat expulsada al tercer quart. Autor: J.Sánchez

Mati Ortiz ha trencat la ratxa amb el 6-6. El Mataró amb dos gols de Van der Kraats i Markoch posava el 8-6 a manca de 2 minuts i mig. El Sabadell ha cregut amb el 8-7 de Maggie Steffens i a l’últim minut Irene González ha fet el 8-8. Laura Ester ha fet l’aturada final abans dels penals.

Laura Ester ha fet l'última aturada del partit abans dels penals. Autor: J.Sánchez
Laura Ester ha fet l’última aturada del partit abans dels penals. Autor: J.Sánchez

La igualtat ha prosseguit en els penals. Han calgut set llançaments per banda per dilucidar si el Sabadell era campió de la Lliga o hi hauria tercer partit. Maica García, que no ha jugat durant els 32 minuts de partit, ha forçat per ajudar l’equip marcant un dels 4 penals pel Club. Després de 14 llançaments, la capitana del Mataró, Clara Cambray ha marcat el definitiu 13-12. La resolució de la final, aquest dissabte a les 12 hores a la piscina de Can Llong.

FITXA TÈCNICA:

13- STM CN Mataró (2+6+5): Sánchez; Morell (2), Van der Kraats (2,1p), Gual (1p), Sevenich (2), Timofeeva (1), Cambray (1p), Nogué, Bach, Bertrán, Espar (3,2 p), Markoch (1) Colominas
12- Astralpool CN Sabadell (5+3+4): Ester; Ortiz (2), Games , Van der Sloot (1p), Serrano , Steffens (2,1p), Casado, García (1p), Forca (1p), Bonet, Pérez , González (5,1p), Carilla
Arbitres: Buch y Jaumandreu. Eliminada Van der Sloot
Parcials: 2-2, 0-3, 4-0, 2-3, 5-4

Foto portada: Irene González ha marcat el 8-8 que ha forçat els penals. Autor: J.Sánchez