Foto portada: l'equip deL CN Sabadell després de la final de la Supercopa que s'ha endut l'Atlètic Barceloneta. Foto: CN Sabadell via X (abans Twitter).

El CN Sabadell no té opció a la Supercopa masculina; At. Barceloneta campió de nou

El Zodiac Atlètic Barceloneta ja suma 18 títols de Supercopa després de guanyar per 10-5 l’Astralpool CN Sabadell en una final de neta superioritat dels amfitrions. El Club es queda amb quatre títols en una final que res ha tingut a veure amb la de l’any passat. Llavors, l’equip de Quim Colet va dominar durant tot el partit i només va caure a l’últim minut (7-8). Avui els quatre parcials (2-0, 4-2, 3-3 i 1-0) han deixat clar la neta superioritat marinera.

Després de la gran victòria de l’equip femení davant l’Assolim CN Mataró (12-11) en la 12a Supercopa femenina sobre 15 títols, fer el doblet era molt complicat. L’inici de temporada ha estat molt intens. A la Champions, el Club va perdre als penals contra el Brescia (9-10) i va vèncer a Romania contra l’Steaua de Bucarest (8-11). A la Lliga, tres triomfs en tres partits i a la Copa Catalunya jugarà la final, el dia 25, de nou contra l’Atlètic.

0 de 7 en superioritats fins al descans

Per guanyar l’Atlètic Barceloneta s’han de fer moltes coses bé i esperar que el rival no tingui el seu dia. Avui, el Club ha deixat escapar les seves opcions en les set accions de superioritat numèrica que ha gaudit fins al descans. Els sabadellencs no han marcat cap gol als primers vuit minuts i Edu Lorrio n’ha encaixat dos pel 2-0. El primer gol del CN Sabadell ha estat de José Javier Bustos quan ja perdia per 3-0 a l’inici del segon temps. Edu Lorrio ha parat un penal i Fran Valera ha marcat el seu (momentani 5-2) en les úniques accions positives fins al descans. Un gol més de Zovic ha deixat el 6-2 al descans.

Roger Tahull (Atlètic Barceloneta) celebrant un gol avui. Autor: RFEN

El tercer quart ha començat amb el 7-2 de Famera i sense canvis en atac fins que l’entrenador Quim Colet ha demanat un temps mort. En tres minuts han arribat tres gols d‘Alberto Barroso – primera superioritat encertada- Kostas Averka i Blai Mallarach (8-5). Fins i tot han tingut possessió per intentar marcar el sisè però una contrafalta ha propiciat el 9-5 de Perrone a tres segons pel final del tercer quart.

Un nou gol de Perrone a l’inici de l’últim període ha confirmat la derrota per 10-5. Cap jugador del Club ha marcat més d’un gol.

10-Zodiac Atlètic Barceloneta: Aguirre (Porter); Famera (2), Sanahuja (-), Tomàs Perrone (-), De Toro (-), Larumbe (1), Zovic (1), Paul (1), Tahull (1), Felipe Perrone (3), Biel ( -), Alex Bustos (-)
5-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Teclas); Bonet (-), Asensio (-), Schuetze (-), Vidovic (-), Valera (1p), Barroso (1), Van Ijperen (1), Averka (1), Pérez (-), Mallarach, Javi Bustos (1)
Àrbitres: Buch i Castella. Eliminat Zovic.
Parcials: 2-0, 4-2, 3-3, 1-0

Foto portada: l’equip deL CN Sabadell després de la final de la Supercopa que s’ha endut l’Atlètic Barceloneta. Foto: CN Sabadell via X (abans Twitter).