Foto portada: moments inicials del partit. Foto: @CNBarcelona via Twitter.

El Sabadell pren avantatge a les ‘semis’ de l’Eurocup

Semifinal catalana en què la covid també jugava, amb tres absències a les files del CNB, Aguilar, Frigola i Mallarach. L’Astralpool no va poder comptar amb Pep Bonet, però sí el nucli de l’equip. Potser per això, o per l’entrega més gran de l’Astralpool, lluitant i patint, el quadre que entrena Quim Colet va donar la imatge de més encert en les ocasions que va tirar a porta.

En canvi al CN Barcelona li va costar trobar el forat  a la porteria de Lorrio en els primers compassos. Va reaccionar al segon quart i ben entrat el partit, es va enfonsar especialment al tercer quart en què el CN ​​Sabadell es va anotar un 1-7 de parcial.

Però al quart, decepció absoluta per part del Sabadell, desaprofitant tot l’avantatge acumulat que els podia haver resolt l’eliminatòria. Un període de despropòsits en què els homes de Colet no van ser capaços de marcar un sol gol i els de Víctor Gonzalez en van recuperar quatre fins que la botzina va assenyalar el final del partit, com en aquells combats de boxa en què el toc de la campana salva al púgil en estat de xoc.

Tornada: 9 de febrer

Si en termes generals l’Atralpool va jugar millor, portant la iniciativa a l’electrònic, el darrer període va resultar fruit d’una pájara col·lectiva, que en altres circumstàncies li podia haver costat la victòria. Es va veure bon waterpolo, i per les dues parts. Però l’Astralpol Sabadell va desconcertar amb el millor i el pitjor quart del partit. Queda la tornada del 9 de febrer a Can Llong.

CN Barcelona 10: Lloret, Lopez, Van den Burg, Valls (4) ,Garcia, Durik, Delgado (1) Esforçado, Tahull (3), Estrany (1) Ramon (1) i Vinuals.
Astralpool Sabadell 12: Lorrio, Cabanas (1) Gil , Teclas (1) Sanahuja (3) Valera (1) Bertran, Andión, Averka (3) ,Banicevic (1) Lopez Escribano (2) Veich, i Serrano.
Parcials: 1-3, 4-2, 1-7 i 4-0
Àrbitres: Kovacs (Hon) i Margeta (Esl)